Новини

 • 23.06.2017
  Стоянка Мутафова пред Надежда ТВ - "Не мога да живея без театър"
  Всички Повече
 • 22.06.2017
  Курс "Първи стъпки в офис хистероскопия": Разгледайте снимки от събитието
  Всички Повече
 • 15.06.2017
  Водещи специалисти от страната и чужбина ще обучават акушер-гинеколози в приложение на иновативни миниинвазивн ...
  Всички Повече
 • 12.06.2017
  Болница "Надежда" с еко инициатива "Виж резултатите си онлайн. Помисли преди да принтираш"
  Всички Повече
 • 10.06.2017
  Девет бебета за ден в болница "Надежда"
  Всички Повече

Записване на час за преглед в МБАЛ Надежда. Моля, попълнете формата по-долу.Важно! Графиците на специалистите за м. юни вече са достъпни през формата за онлайн записване на час, през нашия кол център и на Регистратура.Може да запазите час при нашите специалисти от консултативно - диагностичните кабинети бързо, лесно и удобно.


Тук не са включени кабинетите по репродуктивна медицина, женска консултация и пренатална диагностика, за които може да запазите час единствено на Регистратура в МБАЛ Надежда или на телефон 02/ 441 79 70 и 0882 193 970.


Клиника по Медицинска онкология се обслужва от локална регистратура, като заявка за час може да направите тел. 0882 193 972 (от понеделник до петък от 12:30 до 15:00 ч.)Важно:
При записване на час за измерване на детски сърдечни тонове (NST) в графа "Забележка" отбележете дали бебето е едно или повече. От падащото меню изберете едноплодна или двуплодна бременност.


Важно:
При избор на кабинет „Кърмене“ имайте предвид, че запазвате час за индивидуална платена консултация по кърмене с нашия сертифициран консултант. Онлайн формата за записване за безплатни групи за подкрепа на кърменето може да откриете в меню „Онлайн усуги" на нашия сайт.


Важно:


След успешно записване на час за преглед, системата генерира автоматично съобщение, което ще видите изписано на екрана.


То гласи: "Вашият час беше записан успешно".Това потвърждава, че заявката Ви е приета без проблеми и не е нужно допълнително потвърждение.

Моля, изчакайте ...
Моля, изберете
Моля, изберете
Моля, изберете