Новини

 • 28.09.2017
  Световни имена в гинекологията пристигат в София за Симпозиум по офис хистероскопия, организиран от МБАЛ „Наде ...
  Всички Повече
 • 26.09.2017
  Доц. д-р Красимир Киров отново на разположение на пациентите на МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече
 • 21.09.2017
  Нов член в екипа на „Надежда“ – кардиологът д-р Кавкова
  Всички Повече
 • 19.09.2017
  Д-р Чачева отново на разположение на своите пациенти от 2 октомври
  Всички Повече
 • 14.09.2017
  Премиера на постановката, която подкрепяме "Нашата голяма френска сватба"
  Всички Повече

Записване на час за преглед в МБАЛ Надежда. Моля, попълнете формата по-долу.Може да запазите час при нашите специалисти от консултативно - диагностичните кабинети бързо, лесно и удобно.


Тук не са включени кабинетите по репродуктивна медицина, женска консултация, пренатална диагностика и педиатричен кабинет, за които може да запазите час единствено на Регистратура в МБАЛ Надежда или на телефон 02/ 441 79 70 и 0882 193 970.


Клиника по Медицинска онкология се обслужва от локална регистратура, като заявка за час може да направите тел. 0882 193 972 (от понеделник до петък от 12:30 до 15:00 ч.)Важно:
При записване на час за измерване на детски сърдечни тонове (NST) в графа "Забележка" отбележете дали бебето е едно или повече. От падащото меню изберете едноплодна или двуплодна бременност.


Важно:
При избор на кабинет „Кърмене“ имайте предвид, че запазвате час за индивидуална платена консултация по кърмене с нашия сертифициран консултант. Онлайн формата за записване за безплатни групи за подкрепа на кърменето може да откриете в меню „Онлайн усуги" на нашия сайт.


Важно:


След успешно записване на час за преглед, системата генерира автоматично съобщение, което ще видите изписано на екрана.


То гласи: "Вашият час беше записан успешно".Това потвърждава, че заявката Ви е приета без проблеми и не е нужно допълнително потвърждение.

Моля, изчакайте ...
Моля, изберете
Моля, изберете
Моля, изберете