Новини

 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече
 • 14.01.2020
  СЕДМИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 13.01.2020
  ЗА ПЪРВИТЕ СЕДЕМ - СЕДЕМ СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪКА ОТ БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 08.01.2020
  АКУШЕРКАТА - ВИНАГИ ДО ВАС
  Всички Повече

"Питай Надежда" - рубриката, която дава отговор на вашите въпроси

Изпращайте своите въпроси на

Вижте още »

Отделение "Неонатология" в "Надежда" - какво е важно да знаем

Д-р Детелина Стоичкова, ръководител на отделение "Неонатология" и доказан специалист с богат дългогодишен опит в грижата за най-малките пациенти - новородените, разказва защо отделението е с най-високото -III ниво на компетентност,и какъв е алгоритъмът на работа в него.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

За бебетата с любов - Неонатология

Неонатологично отделение Грижи в отделението Интензивен сектор за новородени Изследвания и имунизации Подкрепа за кърмене Свиждане и болнични правила Изписване на бебето

УЧИЛИЩЕ ЗА БЪДЕЩИ РОДИТЕЛИ


Бременна си, трепетно очакваш деня, в който ще прегърнеш своето дете, денят, в който една нова, уникална Вселена наречена майчинство ще се разкрие пред теб.Ние знаем, че да си родител не се учи в класна стая или от дебела книга. Да си родител означава да си в плен на най-истинската обич ... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас и разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи.


Ела на училище в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.


ТЕМИ: • Нормално физиологично раждане

 • План за раждане

 • Дишане и обезболяване по време на раждане

 • Грижа за бебето в болницата

 • Грижа за бебето у дома

 • Кърмене


Лекциите са придружени от рекламни презентации на нашите партньор, благодарение на които имаме възможност да реализираме инициативата си напълно безплатно за вас.


ОЩЕ: • Училището е напълно безплатно за бъдещите родители.

 • Провежда се два пъти месечно (в петък от 14:00ч.) под ръководство на Надежда Стаменова, акушерка с дългогодишен опит в Родилна зала, майка и професионалист, отдаден на работата си и любовта към най-съвършените създания на Земята - бебетата.

 • Място на провеждане: Зала "Надежда" (намира се партерен етаж, Централно фоайе, крилото с кабинетите за проследяването на бременността.)

 • Изисква се предварително записване онлайн (формата по-надолу).Ако след записване ви изникне ангажимент и няма да можете да присъствате, моля уведомете ни на


Важно: Формата за записване с предстоящата тема се активира в деня на провеждане на училището по вече анонсирана предходна лекция.Политика по сигурността на личните данни:


Поради ограничения брой на местата в Училище за бъдещи родители ние изискваме предварителна регистрация за присъствие. Данните, които предоставяте там са вашите имена, телефон за контакт (за да може да се свържем с вас при промяна на обстоятелствата за провеждането на курса), термин на раждането (за да може съдържанието на курса да бъде оптимизирано спрямо нуждите на присъстващите в него) и др. Информацията, която предоставяте, се ползва единствено и само за конкретната цел и се съхранява съобразно законоустановения ред.Моля, запознайте се с Политиката по поверителност на личните данни на МБАЛ "Надежда".


Колко време се съхраняват данните, необходими за заявка за посещение в Училище за бъдещи родители:Данни, събрани с цел заявка за посещение в Училище за бъдещи родители, се съхраняват за такъв период от време, какъвто е необходим за целите, за които те се събират и обработват, но не повече от 6 (шест) месеца от постъпването на заявката.