Новини

 • 27.11.2021
  ТВ ЕВРОПА: "КАКВО ЩЕ ВКЛЮЧВАТ ТАЗГОДИШНИТЕ ДНИ НА ПСИХОАНАЛИЗАТА В БОЛНИЦАТА?"
  Всички Повече
 • 26.11.2021
  Д-р Мила Петрова гост в "Духът на здравето": Новите надежди в борбата срещу рака на белия дроб
  Всички Повече
 • 25.11.2021
  Д-р Велислава Донкина: Когато емоциите са заглушени, ''проговаря'' тялото
  Всички Повече
 • 22.11.2021
  ПСИХОЛОГИЧНАТА ПОМОЩ В БОЛНИЧНА СРЕДА Е КЛЮЧОВА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ПАЦИЕНТИТЕ
  Всички Повече
 • 18.11.2021
  Интимността е голяма част от живота на мъжа и трябва да се потърси помощ при еректилна дисфункция
  Всички Повече

Медицински университет - Варна

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте уеб сайта »

Майки за донорството

Фондация „Майки за донорството” обединява над 580 майки-донори на яйцеклетки, и работи за спазване на медицинските, правни и етични стандарти при даряване на генетичен материал в България.

Вижте уеб сайта »

Ивентас ЕООД

Официален дистрибутор за България на бебешките марки Philips AVENT, Philips Sonicare, Philips Lumea, Phil&Teds, Mountain Buggy, Mutsy, Tiny Love, Playgro, Baby Art, Hoppop, Micuna, Trunki, My Playmat и Bio G.

Вижте уеб сайта »

Hipp

HiPP предлага продукти за бебето и цялото семейство - винаги снай-високите изисквания и най-високите стандарти за качество, за вашата безопасност.

Вижте уеб сайта »

Benetton Group

Benetton e световен лидер в производството и разпространението на дамско, мъжко, детско, тинейджърско облекло и бельо. Benetton облича нашите служители на Регистратура.

Вижте уеб сайта »

Биорегенерация

Създадена от д-р Георги Стаменов през 2005 година, "Биорегенерация" е най-голямата сертифицирана по ISO 9001, високотехнологична банка за стволови клетки у нас. Работи под контрола на ИА "Медицински надзор" към МЗ.

Вижте уеб сайта »

Искам бебе

От 2007 г. Фондация "Искам бебе" работи за промяна на обществените нагласи към хората с репродуктивни проблеми; информира, финансира и подкрепя хората, които се борят за свое дете.

Вижте уеб сайта »

Зачатие

Първата неправителствена организация на пациентите с репродуктивни проблеми у нас, Сдружение "Зачатие" стои зад едноименния информационен портал, както и зад редица инициативи, защитаващи интересите на пациентите.

Вижте уеб сайта »

Български алианс за кръводаряване

Кръводаряване. То е около час от вашето време. То е около един живот!!!

Вижте уеб сайта »

Сдружението „Българска Хънтингтън Асоциация“ е създаденoпрез февруари 2014 г. Oсновна мисия е информираност за болесттана Хънтингтън и осигуряване на професионална или гражданска подкрепа за засегнатите семейства в България.

Вижте уеб сайта »

Нашите недоносени деца

Фондация "Нашите недоносени деца" е първата неправителствена организация, създадена в подкрепа на българските недоносени деца и техните семейства.

Вижте уеб сайта »

УМБАЛСМ Пирогов

Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н. И. Пирогов" е уникална със структурата и функциите си, създадена за компетентното лечение на спешните случаи.

Вижте уеб сайта »

Медицински център "Св. Иван Рилски" – гр. Тутракан

МЦ „Св. Иван Рилски” - ООД - Тутракан отваря врати на 19 октомври 2006 г., като един от най - модерно оборудваните центрове, обособен за акушеро- гинекологична помощ.

Вижте уеб сайта »

Медицински Център "Свети Иван Рилски" - гр. Шумен

Идеята за създаване на Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Шумен е да се изгради и развие средище за решаване на проблеми при хора, желаещи да имат дете. Когато имаме цел и добър екип, се случва най-доброто.

Вижте уеб сайта »

Minene

Minene "моето дете" и оттук започва всичко. Марката Minene е основана в Израел от три млади майки с идеята да създадат иновативни, качествени, практични и същевременно стилни продукти за родители, бебета и малки деца.

Вижте уеб сайта »

НМ Дженомикс

НМ Дженомикс е водещ доставчик на персонализирани медицински услуги. Дейността на компанията е фокусирана основно върху въвеждане и налагане на българския пазар на генетични изследвания, утвърдени в световен мащаб.

Вижте уеб сайта »

УниКредит Булбанк

УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др.

Вижте уеб сайта »
Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: