Новини

 • 27.11.2021
  ТВ ЕВРОПА: "КАКВО ЩЕ ВКЛЮЧВАТ ТАЗГОДИШНИТЕ ДНИ НА ПСИХОАНАЛИЗАТА В БОЛНИЦАТА?"
  Всички Повече
 • 26.11.2021
  Д-р Мила Петрова гост в "Духът на здравето": Новите надежди в борбата срещу рака на белия дроб
  Всички Повече
 • 25.11.2021
  Д-р Велислава Донкина: Когато емоциите са заглушени, ''проговаря'' тялото
  Всички Повече
 • 22.11.2021
  ПСИХОЛОГИЧНАТА ПОМОЩ В БОЛНИЧНА СРЕДА Е КЛЮЧОВА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ПАЦИЕНТИТЕ
  Всички Повече
 • 18.11.2021
  Интимността е голяма част от живота на мъжа и трябва да се потърси помощ при еректилна дисфункция
  Всички Повече

За Центъра

НАДЕЖДА В МОЛА!

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ ОТВОРИ ВРАТИ НА 19 ОКТОМВРИ В PARADISE CENTER

Детско-юношеска гинекология, амбулаторна хирургия, клинична лаборатория са само част от дейностите, които ще се извършват в новия медицински център

МБАЛ „Надежда“ се разраства. На 19 октомври в Paradise Center отвори врати новият медицински център „Надежда“, част от болницата.

„Нашето лечебно заведение непрестанно полага усилия да работи в посока развитие на отличаващо се качествено здравеопазване. Вярваме, че добрите медицински грижи се осигуряват от професионалисти, отлично оборудване, висок морал, голямо сърце, но и от добра локация. Вярваме, че здравеопазването трябва да е достъпно и удобно и да може да лекува повече хора на повече места! Затова решихме ние да отидем при пациентите и така да разширяваме достъпа до специализирани медицински услуги, навременната профилактика и лечение.“, сподели д-р Георги Стаменов, основател на МБАЛ „Надежда“ и водещ репродуктивен специалист.

Предлагането на медицински грижи в големите търговски обекти по света е вече обичайна практика. За България подобен подход е новост, но екипът на МБАЛ „Надежда“ е убеден в успеха.

Специалистите на МБАЛ „Надежда“, сред които десетки нови, които вярват в новото начинание, ще консултират, както в основната сграда на болницата, така и в медицинския център. Активна част ще бъде и клиничната лаборатория.

В медицински център „Надежда“ ще работят следните диагностично-консултативни кабинети: гинекология, детско-юношеска гинекология, репродуктивна медицина, проследяване на бременност, пренатална диагностика, педиатрия, детска кардиология, детска неврология, детска ендокринолотия, детска нефрология, детска ортопедия, алергология, ендокринология, хирургия, онкология, кардиология, съдова хирургия, неврология, урология, гастроентерология, УНГ, инфекциозни заболявания, ехомамография, хематология, естетична гинекология, пластично-възстановителна хирургия, дерматология, диетолог, акупунктура.

РАБОТНО ВРЕМЕ НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" В PARADISE CENTER, ЕТ. 3:

Понеделник - Събота: от 8:30 до 20:30 часа, Неделя от 8:30 до 14:00 часа

Телефон за връзка:

 • Кол център: 02 441 79 70, 0882 193 970, без почивен ден от 8:00 до 20:00 часа

За записване или отмяна на часове, проверка на графици на специалисти, информация за услугите, изследванията и леченията, предлагани в болницата, др.

Можете да запишете час за повечето наши специалисти и онлайн в този уеб сайт, раздел ONLINE УСЛУГИ.Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: