Новини

 • 22.02.2021
  СТО БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДА ЗА ЖЕНИ СЪС СЪМНЕНИЕ ЗА ЕНДОМЕТРИОЗА ОТ 01 МАРТ 2021 г. В БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 21.02.2021
  Становище на МБАЛ „Надежда“ за ваксинирането на пациенти, планиращи бременност
  Всички Повече
 • 21.02.2021
  Становище на МБАЛ „Надежда” относно ваксинирането на бременни
  Всички Повече
 • 08.02.2021
  Детски консултации в Медицински център "Надежда" в Paradise Center
  Всички Повече
 • 21.01.2021
  Честит професионален празник на всички акушерки и акушер-гинеколози
  Всички Повече

За Центъра

НАДЕЖДА В МОЛА!

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ ОТВОРИ ВРАТИ НА 19 ОКТОМВРИ В PARADISE CENTER

Детско-юношеска гинекология, амбулаторна хирургия, клинична лаборатория са само част от дейностите, които ще се извършват в новия медицински център

МБАЛ „Надежда“ се разраства. На 19 октомври в Paradise Center отвори врати новият медицински център „Надежда“, част от болницата.

„Нашето лечебно заведение непрестанно полага усилия да работи в посока развитие на отличаващо се качествено здравеопазване. Вярваме, че добрите медицински грижи се осигуряват от професионалисти, отлично оборудване, висок морал, голямо сърце, но и от добра локация. Вярваме, че здравеопазването трябва да е достъпно и удобно и да може да лекува повече хора на повече места! Затова решихме ние да отидем при пациентите и така да разширяваме достъпа до специализирани медицински услуги, навременната профилактика и лечение.“, сподели д-р Георги Стаменов, основател на МБАЛ „Надежда“ и водещ репродуктивен специалист.

Предлагането на медицински грижи в големите търговски обекти по света е вече обичайна практика. За България подобен подход е новост, но екипът на МБАЛ „Надежда“ е убеден в успеха.

Специалистите на МБАЛ „Надежда“, сред които десетки нови, които вярват в новото начинание, ще консултират, както в основната сграда на болницата, така и в медицинския център. Активна част ще бъде и клиничната лаборатория.

В медицински център „Надежда“ ще работят следните диагностично-консултативни кабинети: гинекология, детско-юношеска гинекология, репродуктивна медицина, проследяване на бременност, пренатална диагностика, педиатрия, детска кардиология, детска неврология, детска ендокринолотия, детска нефрология, детска ортопедия, алергология, ендокринология, хирургия, онкология, кардиология, съдова хирургия, неврология, урология, гастроентерология, УНГ, инфекциозни заболявания, ехомамография, хематология, естетична гинекология, пластично-възстановителна хирургия, дерматология, диетолог, акупунктура.

Запишете час ТУК

За повече информация: 02 441 79 70, 0882 193 970, 0882 193 972, без почивен ден от 8:30 до 20:30 часа.

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: