Новини

 • 23.07.2021
  АКО ЕДИН КОНТРАЦЕПТИВ ДЕЙСТВА ПРИ ВАША ПРИЯТЕЛКА, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ ДЕЙСТВА НАДЕЖДНО И ПРИ ВАС
  Всички Повече
 • 20.07.2021
  КАЧЕСТВЕНАТА И ПРАВИЛНА КОНТРАЦЕПЦИЯ Е ОТ СЪЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНАТА
  Всички Повече
 • 16.07.2021
  ВАГИНАЛНАТА КАНДИДОЗА ОБИЧА ЛЯТОТО
  Всички Повече
 • 13.07.2021
  Д-р Мила Петрова в "Духът на здравето": Кои са новите методи за лечение на онкологични заболявания?
  Всички Повече
 • 09.07.2021
  5 мита за предпазване от бременност
  Всички Повече

В Медицински център "Надежда" в Paradise center, ет. 3 работят петима УНГ специалисти.

Те се грижат за УНГ здравето на деца и възрастни чрез диагностично - консултативни прегледи и назначаване на лечение.

Записвания можете да правите онлайн ТУК или в мобилното приложение Nadezhda Hospital, както и чрез позвъняване на нашия контактен център:02 441 79 70, 0882 193 970, без почивен ден от 8:00 до 20:00 часа.

Д-р Станислав Йорданов

Роден е в гр. Кюстендил.

През 2006 г. завършва медицина в Медицински университет, София.

След година работа в Клиника по анестезиология и интензивно лечение в УМБАЛ “Царица Йоанна- ИСУЛ”, през 2007 г. започва работа в Клиниката по УНГ болести на УМБАЛ “Царица Йоанна- ИСУЛ” - най-голямата клиника в страната.

През 2010 г. печели конкурс за асистент и започва да преподава към Катедра по УНГ болести на Медицински Университет, София. По настоящем заема длъжност главен асистент.

През 2014 г. придобива специалност по Оториноларингология, а през 2015 г. - научна степен “доктор” по Оториноларингология.

Завършил е множество специализирани хирургични курсове в Кембридж, Лондон, Ню Касъл, Щутгард, Уинчестър и Анталия. Притежава богат клиничен опит в диагностиката и лечението на УНГ болестите при деца и възрастни.

Водещ специалист е в хирургичното лечение на онкологичните заболявания на главата и шията, лазер- хирургията, ендоскопската синус хирургия, оперативното лечение на сливиците, слюнчените жлези, ушите, както и корективната хирургия на носа и ушите.

 • Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Не ми се налага, а ми харесва да бъда в час! Това ме прави по-удоволетворен от работата и по-полезен за пациентите!

 • Интереси, хоби, свободно време: Риболов, ски, туризъм.
 • Не забравям, че... Не забравям, че щастието е въпрос на гледна точка!
 • Защо избрах да работя в "Надежда": За да дам надежда на моите пациенти в професионална и комфортна среда!

Д-р Юлиян Хаджиев

Роден съм в Казанлък.

Завърших езикова гимназия в гр. Смолян. Медицина следвах в Медицински университет - София.

От 2010 год. съм част от екипа на клиника по УНГ болести на УМБАЛ “Царица Йоанна” - ИСУЛ, а от 2014 год. съм с придобита специалност по УНГ болести.

 • Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни? За да бъда максимално полезен на пациентите си и винаги те да получават най-доброто.
 • Интереси, хоби, свободно време: Малкото свободно време, което имам прекарвам със семейството си и сред природата.
 • Не забравям, че... медицината не е индивидуално начинание и само добрата работа в екип предлага качествена помощ
 • Защо избрах да работя в "Надежда": “Надежда” създава приятелска атмосфера,прилага иновативни практики и осигурява възможности за развитие.

Д-р Иглика Станчева

Завършила е медицина в Медицински Университет, Плевен. Специалността по УНГ болести придобива в Медицински Университет, София и в Клиниката по УНГ болести на УМБАЛ “Царица Йоанна-ИСУЛ“, където и до момента работи.

Там защитава докторската си дисертация и повече от десет години е асистент към Катедрата по УНГ болести на Медицински Университет, София.

 • Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни? Защото го дължим на пациентите и на себе си.
 • Интереси, хоби, свободно време: Обичам да съм със семейството си сред природата, да пътуваме и да откриваме нови места.
 • Не забравям, че... Преди всичко смe хора!
 • Защо избрах да работя в "Надежда": Заради професионализма и ентусиазма на работещите, заради отношението и грижата за пациентите, заради професионалните възможности и широките хоризонти, заради вярата и надеждата…

д-р Мирослава Цекова-Чернополска

Родена съм в град Варна.

През 2010 г. завърших медидина в Медицински Университет, София. През този период бях много привлечена от хирургията и като се дипломирах, реших да се насоча към друга хирургична специалност каквато са УНГ болестите, може би изборът ми бе и малко семейно предопределен. Така през 2018 г. придобих специалност УНГ болести.

От завършването досега работя като лекар в УНГ Клиника към УМБАЛ "Царица Йоанна" - ИСУЛ, а от 2020 г. съм асистент към катедрата по УНГ болести към Медицински Университет, София.

 • Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Медицината е професия, която никога "не спи", изисква желание и страст, както себеотдаване и непрестанно самоусъвършенстване. За да бъдеш достоен лекар, полезен на пациентите и удовлетворен от работата си непрекъснато трябва да бъдеш "в час" с новостите в науката!

 • Интереси, хоби, свободно време:

Обичам спорта и мероприятия свързани с малко повече адреналин. Пътешествията, съчетани с приятна книга, са истинска отмора за мен.

 • Не забравям, че...

Не забравям, че здравето е преди всичко!

 • Защо избрах да работя в "Надежда":

Защото Болница "Надежда" и нейният екип са доказал се във времето фактор в опазване здравето на българина, с модерна визия за бъдещето!

Д-р Галина Чакандракова

Родена съм, израснала и учила в Градът под тепетата - Пловдив, където съм и придобила специалност УНГ - Болести.

Завършва Медицина през 2014 г. в Медицински университет, Пловдив.

От 2014 г. до 2019 г. е младши-ординатор УНГ отделение в '' МБАЛ - Пловдив''. През 2017 – 2018 г. е и дежурен лекар в УНГ отделение на УМБАЛ „Пълмед“.

От началото на 2021 г. е лекар УНГ болести в Медицински център „Лора“.

Специалист е в диагностиката и терапията на УНГ болести и спешни състояния при амбулаторни и хоспитализирани пациенти на регулярен и дежурен принцип.

Диагностична дейност: Отоскопия, предна и задна риноскопия, фарингоскопия, индиректна ларингоскопия, предна и задна носна тампонада; изследване на Евстахиева тръба; тимпанометрия и аудиометрия; назална ендоскопия, диагностика на чуждо тяло;

Хирургична дейност: Извършване и асистиране на оториноларингологични и лицево-челюстни оперативни интервенции; първична и вторична обработка, превръзка и шевове при травми и наранявания в областта на глава и шия, репониране на назална фрактура, отстраняване на чуждо тяло, тонзилектомия и аденотомия, инцизия и дренаж на перитонзиларен абсцес, трахеостомия и крикотомия; ексцизия на бенингнени лезии в областта на глава и шия, ларингеални и микроларингеални хирургически процедури.

 • Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни? Защото медицинската професия е предизвикателство, изикващо непрекъснато усъвършенстване и себеотдаване.
 • Интереси, хоби, свободно време: Обожавам морето, планинските преходи и функционалните тренировки.
 • Не забравям, че... Всеки нов ден е дар и нова възножност.
 • Защо избрах да работя в "Надежда": Заради прекрасният екип от очарователни и енергични колеги.
Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: