Новини

 • 20.10.2021
  ДОСТЪП БЕЗ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ДО МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ В PARADISE CENTER
  Всички Повече
 • 19.10.2021
  БЕЗПЛАТНА ЕХОМАМОГРАФИЯ В ПАКЕТ „ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ“ ДО 24 Г.С.
  Всички Повече
 • 12.10.2021
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДОСТЪПВАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 12.10.2021
  35% ОТСТЪПКА ОТ LIDL ЗА LUPILU ЗА ПАЦИЕНТИ НА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 11.10.2021
  ИЗЛОЖБАТА „ЗА МЕН Е ВАЖНО ТИ ДА СИ ДОБРЕ“
  Всички Повече

ЗАПОЧВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА 200 БЕЗПЛАТНИ ЕХОМАМОГРАФИИ

08.10.2021

ДНЕС ЗАПОЧВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА 200 БЕЗПЛАТНИ ЕХОМАМОГРАФИИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ В PARADISE CENTER

Като част от социалната кампания „Запази надежда“, посветена на превенцията и борбата с рака на гърдата, съхранение на репродуктивното здраве и повишаване качеството на живот на жените след онкологично лечение, ще проведем 100 двойни (общо 200) безплатни профилактични прегледи на млечната жлеза.

Всяка жена, която желае да се възползва, ще има възможност да запише час за себе си и за една своя близка – майка, дъщеря, приятелка, сестра, колега.

Заявката се подава само онлайн в сайта zapazi.me в специалната форма, като задължително се попълва за две жени. След изчерпване на свободните места формата ще се затвори автоматично.

В срок до 1 седмица, след като подадете своята заявка, представител на „Администрация“ ще се свърже с Вас на посочения телефон, за да запише реалния ден и час за извършване на прегледа при д-р Танушева – специалист по образна диагностика в Медицински център „Надежда“ в Paradise Center.

Всички активности в този етап на социалната кампания „Запази надежда“ са обединени от посланието „За мен е важно ти да си добре“ – апел за грижа към най-близките ни жени, чрез който да им напомним, че превенцията е отговорност не само към нас самите, тя е отговорност и към най-обичаните ни хора.

Напомняме Ви, че днес в 10:30 часа ще проведем уебинар "Профилактика, диагностика и лечение на рак на гърдата" Специалистите от МБАЛ "Надежда": д-р Маргарита Таушанова - онколог в клиниката по Медицинска онкология, д-р Миряна Сечанова - хирург с насоченост към оперативното лечение на заболяванията на гърдата и Теодора Старчева - рехабилитатор, ще говорят на живо по темата и ще отговорят на Вашите въпроси.

Повече информация на www.zapazi.me

Тази година партньори на „Запази надежда“ са Народен театър „Иван Вазов“, Софийска опера и балет, bTV Media group и Българска национална телевизия и „cSMS”.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: