Новини

 • 22.01.2020
  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С Д-Р СТАМЕНОВ НА МЕДИЦИНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЦЮРИХ, ШВЕЙЦАРИЯ
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  БУРЯ ОТ ЕМОЦИИ НА БАБИНДЕН В "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече

Свободнo място за АГ специализант

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

За донорството - с любов

За да бъдеш донор, трябва да имаш сърце, в което да побереш болката и мечтите на хората, жадуващи свое дете. А протегнатата ръка ражда Живот – изстрадан и дълго очакван.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

ЗАПОЧНАХА ДНИТЕ НА ДОНОРСТВОТО

06.12.2019

Инициативата „Дни на донорството“ отново събра в болница "надежда" приятели на каузата, донори на репродуктивен материал, семейства, сбъднали мечтата си за дете.

Благотворителен базар на фондация „Майки за донорството“, който ще продължи до неделя, даде старт на поредица от събития, свързани с донорството на репродуктивен материал . Със събраните средства от базара ще бъдат финансирани ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми, з акоито единствената възможност за дете е донорската.

Тази година инициативата е подкрепена от Изпълнителната агенция „Медицински надзор“. На официалното откриване на „Дни на донорството“ присъства председателят на агенцията г-н Росен Иванов. Той подчерта, че актовете на донорство в репродуктивната медицина са изключително важни, а донорството във всичките му форми е проява на високо благородство и човечност.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: