Новини

Свободнo място за АГ специализант

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

За донорството - с любов

За да бъдеш донор, трябва да имаш сърце, в което да побереш болката и мечтите на хората, жадуващи свое дете. А протегнатата ръка ражда Живот – изстрадан и дълго очакван.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Започна Световната седмица в подкрепа на кърменето

01.08.2019

Всяка година през август в редица държави по света се провежда Световната седмица на кърменето.

Тази година инициативата преминава под мотото „Да подкрепим родителите. Да направим кърменето възможно“ като насочва вниманието на световната общественост върху нуждата от подкрепа на двамата родители в периода на кърмене и към осигуряването на подходяща среда за кърмене, включително на работните места.

Ние в болница „Надежда“ вярваме, че няма по-добро начало за едно новородено дете от близостта с майката веднага след раждането и от естественото хранене. Затова отново заставаме зад каузата на Световната здравна организация и УНИЦЕФ в подкрепа на родителите и кърменето.

Ето и инициативите, които сме подготвили за вас:

  • Ако очаквате своето бебе или вече сте майка, която кърми, елате на срещата ни в „Групи за подкрепа на кърменето“ на 6 август от 14:00 ч. в МБАЛ“Надежда“. (Регистрация)
  • Ако проследявате бременността си в болница Надежда, вземете брошура с полезна информация и подарък, осигурен от нашите партньори от Philips Avent България от кабинети „Женска консултация“ и „Измерване на детски сърдечни тонове“.
  • Ако сте настанени в Послеродова клиника на болница „Надежда“, обърнете се към нашите акушерки в отделението за допълнителна консултация, свързана с кърменето. Винаги сме на ваше разположение.
  • Ако просто се нуждаете от допълнителна информация за кърменето или искате да научите повече за тази изключителна връзка между майка и бебе, посетете лендинг страницата на кампанията

Защото знаем, че кърменето е ЛЮБОВ!

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: