Новини

 • 08.12.2021
  Интервю на д-р Стела Чапанова, специалист по асистирана репродукция за в. Доктор.
  Всички Повече
 • 07.12.2021
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДОСТЪПВАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 06.12.2021
  ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА БЪДЕЩИ РОДИТЕЛИ В МЦ "НАДЕЖДА" В PARADISE CENTER
  Всички Повече
 • 03.12.2021
  Празничен работен график на МБАЛ "Надежда" и Медицински център "Надежда" в Paradise Center
  Всички Повече
 • 02.12.2021
  ПОБЕДИТЕЛИТЕ: Историята на Ирена
  Всички Повече

ЗАПАЗВАМЕ СТРОГИТЕ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В МБАЛ „НАДЕЖДА“

14.05.2020

ЗАПАЗВАМЕ СТРОГИТЕ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В МБАЛ „НАДЕЖДА“

Първи ги въведохме!

Последни ще ги премахнем!

Това е заради вашата сигурност!

Ние пазим Вас!

Скъпи, приятели!

Независимо от отпадането на извънредното положение в страната и разхлабването на мерките за безопасност във всички сфери на дейност, ние запазваме нашите правила за достъп, прегледи, изследвания, прием и престой в МБАЛ „Надежда“, които въведохме заради пандемията.

За съжаление Covid-19 все още не си е отишъл!

Знаем, че това е неудобство за всички вас, но е неудобство и за нас. Нямаме за цел да ви притесняваме. Нашата задача е само да се грижим за вас!

От февруари насам извършваме нашата дейност в условията на напълно реорганизирани екипи, графици и начин на работа, с което да можем да осигурим безопасност на всички приходящи пациенти, на всички хоспитализирани пациенти и на целия медицински екип, който е длъжен да продължи да се грижи за вас.

Ограничихме сериозно броя на пациентите, за да не създаваме струпване, но натоварването за екипа се увеличи поради специалните нуждата да има специалисти в „резерв“. Направихме редица инвестиции в ремонти и оборудване за отграничаване на зелени коридори, обособяване на отделните зони по прием и хоспитализация на пациенти със съмнение за инфекция или пунктове за достъп, зони за изчакване и т.н..

Не на последно място и за нас е предизвикателство да отсъстваме дълго от дома и от контакт с децата или близките ни хора, да сме на първа линия в контакт със стотици пациенти, всеки от които трябва да разглеждаме като потенциален вирусоносител, и всеки от които също е с висока тревожност в условията на пандемия, като същевременно запазваме спокойствие и да вдъхваме увереност и кураж.

Разхлабването на мерките за безопасност в МБАЛ „Надежда“ ще започне, когато в страната се отчете категоричен и устойчив спад в заболеваемостта. Ще ви информираме своевременно в нашия уеб сайт и в нашите канали в социалните мрежи.

Благодарим на всички ви за търпението и подкрепата, която не спирате да ни оказвате в моменти, които също са стресови и за вас!

Припомнете си мерките за сигурност, които въведохме в болница „Надежда“:

Повече: https://www.nadezhda.bg/info/covid/

Екип „Надежда“

#БезПаника #ЖивотътПродължава #ЗаедноЩеСеСправим

.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: