Новини

 • 24.02.2020
  #ЕндоКакво през #ЕндоМарт
  Всички Повече
 • 18.02.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" УДЪЛЖАВА СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА СПЕЦИАЛИЗАНТИ ПО АГ И АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ...
  Всички Повече
 • 24.01.2020
  Ограничения в работата на "МБАЛ"Надежда" по повод обявената грипна епидемия за територита на София-град от 27. ...
  Всички Повече
 • 22.01.2020
  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С Д-Р СТАМЕНОВ НА МЕДИЦИНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЦЮРИХ, ШВЕЙЦАРИЯ
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече

Свободнo място за специализант по АГ и специализант по Анестезиология

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

В подкрепа на живота, театрално представление в Надежда. Гостува постановката "Уилям Шекспир - пъни съчинения" на театър 199

07.12.2015

И НЕКА КОЛЕДНИТЕ ВЪЛШЕБСТВА С НАДЕЖДА ЗАПОЧНАТ СЕГА...
Скъпи приятели,
На 11 декември от 19:30 ч. ни очаква още една вълшебна среща с театралното изкуство.
Ще преживеем шекспировите пиеси на един дъх, представени на сцената на „Надежда“ от трима талантливи актьори: Петър Калчев, Георги Спасов и Съни Сънински.
Броени дни преди Коледа каним вас, пациенти, приятели, познати, любители на театъра, всички, които искат да се насладят на една нестандартна и забавна интерпретация на шекспировото творчество да дойдат на театър в НАДЕЖДА. Постановката е на театър 199.
Режисьор е: Съни Сънински, сценография: Петя Стойкова, костюми: Петя Стойкова, превод Харалампи Аничкин
Да, вече имате невероятния шанс да видите целия Шекспир в едно представление. 37 пиеси, сбрани в рамките на 97 минути. А от театъра ни обещават, че освен време, знания, огромна доза смях и забавление, ще спечелим ЗДРАВЕ, защото зашеметяващото лудуване в този спектакъл през пиесите на Шекспир, ще ни зареди с адреналин и всички хормони на удоволствието.
И като финал: Да не забравяме казаното от Шекспир:
„ВСЯКО БЕЗУМИЕ ИМА СВОЯТА ЛОГИКА“!
А в дните преди най-светлия празник Коледа, нашата логика не може да е друга освен – в подкрепа на най-прекрасния дар – детето!!!
Театралната постановка има своята празнична мисия и тя е в подкрепа на двойките с репродуктивни затруднения, които се нуждаят от процедура с донорска яйцеклетка, за да сбъднат най-святата си мечта – мечтата за дете.
Инициативата ни е част от Дните на Донорството, които ще се проведат от 11 до 14 декември в болница Надежда съвместно с фондация „Майки за донорството“ и фондация „Искам бебе“.
Тук е момента да благодарим сърдечно на актьорския състав на представлението П етър Калчев , Георги Спасов, Съни Сънински, които ще дарят своите актьорски хонорари за провеждане на ин витро процедури с донорски генетичен материал в болница Надежда.
Благодарим сърдечно и на директора на театър 199 – Ана Монова за съдействието при реализирането на нашата коледна идея и на всички, които ще я подкрепят.
Очакваме ви – 11 декември 2015 г. от 19:30 ч. болница за женско здраве „Надежда“.

ДА ПРЕДАДЕШ ДОБРОТО НАТАТЪК!

Специално искаме да благодарим на Петър Калчев, актьорът, който инициира театралната магия на Шекспировите пиеси да оживее на сцената на Надеждата този петък.
Петър и неговата прекрасна съпруга сбъднаха съкровената си мечта с "Надежда" и днес се радват на прекрасен син. В петъчната вечер предават доброто нататък, към нечия друга мечта, към нов живот, с любов.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: