Новини

 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  БУРЯ ОТ ЕМОЦИИ НА БАБИНДЕН В "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече
 • 14.01.2020
  СЕДМИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече

Свободнo място за АГ специализант

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

За донорството - с любов

За да бъдеш донор, трябва да имаш сърце, в което да побереш болката и мечтите на хората, жадуващи свое дете. А протегнатата ръка ражда Живот – изстрадан и дълго очакван.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

В очакване на Коледно вълшебство - какво предстои в дните до Коледа в Надежда

02.12.2014

Декември e! В очакване на най-топлия и светъл празник.

Коледните звънчета вече ехтят в сърцата ни и ние от МБАЛ "Надежда" посрещнахме първия ден от месец декември с прекрасна коледна елха , която огря фоайето на болницата и даде старт на празничната магия.
Декември в болница «Надежда» ще е различен.
Декември ще бъде изпълнен с много изненади, красиви емоции и подаръци от сърце.

Започваме…
От вчера, първи декември, във фоайето на болницата може да разгледате вдъхновяващата фотоизложба «Български дни на недоносените деца», инициирана от фондация «Нашите недоносени деца». Изложбата гостува при нас до 10 декември.

От 1 до 31 декември продължаваме с изненадите за нашите майки, родили в месеца на Коледните вълшебства в болница „Надежда“. Подарък-ваучер на стойност 150 лв. ще получи всяка родилка, избрала „Надежда“ за мястото, в което ще посрещне своето дете.
Сумата може да бъде използвана за всички медицински услуги – прегледи, консултации, изследвания, предлагани в болницата. Ваучерът ще е активен от 1 януари до 31 декември 2015 г.

„Първото бебе на Надежда“ за 2015 година, и „Бебе на Надежда“, родено последно в изтичащата 2014 г. ще отличим в нашата болница. С много подаръци и най-сърдечни добри пожелания ще орисаме двете звезди на Новогодишната нощ, които ще проплачат в болница "Надежда".

И не само това…
Традиционните дни на Донорството отново ще съберат около живото коледно дръвче на Надеждата общия ни стремеж за сбъдването на най-красивата мечта за дете.
На 12,13,14 декември по покана на болница "Надежда", съвместно с фондации "Майки за донорство" и "Искам бебе" ще проведем вече станалата традиция инициатива.
Живото коледно дърво на Наoeждата ще озари кътче от нашия дом, където всеки може да изрази подкрепата и благодарността си към донорите на репродуктивен материал. Може да оставите коледна играчка на елхата в знак на подкрепа или да надпишете анонимна картичка с пожелание и благодарност към хората, дарили частица щастие на някого.

В дните на донорството болница "Надежда" ще подкрепи своите пациенти, които се нуждаят от ин витро процедура с донорски репродуктивен материал. Четири безплатни ин витро процедури с донорска яйцеклетка ще бъдат дарени на двойки, насочени по медицински показатели към донорска програма. Изискване към кандидатите е да са пациенти на болница "Надежда" и да подадат лично своите заявления за участие в дните 12,13 и 14 декември с пациентския си номер.
Жребият, който ще определи печелившите ще бъде изтеглен на 14 декември в 12:00 ч.

Всички, които се интересуват от темата "Донорство на репродуктивен материал" биха могли да получат допълнителна информация за това, кой и как може да бъде донор. Тези от тях, които вече са взели своето информирано решение, могат да направят безплатни прегледи и изследвания при нашите репродуктивни специалисти през трите дни на инициативата.Заедно с това, срещата ни ще бъде съпътствана с много добро настроение, с детски кът със забавления, коледни приказки, лакомства и много красиви изненади за всички посетители.

На 20 декември „Надежда“ ще отвори врати за още една инициатива, която е продължение от успешната и вдъхновяваща "Нощ на театрите".
„Надежда посреща Изкуството“ - нашата идея да бъдем нестандартна сцена за красотата на театъра продължава. На 20 декември от 20:00 ч. при нас гостува постановката „Нирвана“ с участието на Ирмена Чичикова и Христо Бонин.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: