Новини

 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече
 • 29.01.2018
  Профилактични прегледи за рак на гърдата на символична цена в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

В очакване на Коледно вълшебство - какво предстои в дните до Коледа в Надежда

02.12.2014

Декември e! В очакване на най-топлия и светъл празник.

Коледните звънчета вече ехтят в сърцата ни и ние от МБАЛ "Надежда" посрещнахме първия ден от месец декември с прекрасна коледна елха , която огря фоайето на болницата и даде старт на празничната магия.
Декември в болница «Надежда» ще е различен.
Декември ще бъде изпълнен с много изненади, красиви емоции и подаръци от сърце.

Започваме…
От вчера, първи декември, във фоайето на болницата може да разгледате вдъхновяващата фотоизложба «Български дни на недоносените деца», инициирана от фондация «Нашите недоносени деца». Изложбата гостува при нас до 10 декември.

От 1 до 31 декември продължаваме с изненадите за нашите майки, родили в месеца на Коледните вълшебства в болница „Надежда“. Подарък-ваучер на стойност 150 лв. ще получи всяка родилка, избрала „Надежда“ за мястото, в което ще посрещне своето дете.
Сумата може да бъде използвана за всички медицински услуги – прегледи, консултации, изследвания, предлагани в болницата. Ваучерът ще е активен от 1 януари до 31 декември 2015 г.

„Първото бебе на Надежда“ за 2015 година, и „Бебе на Надежда“, родено последно в изтичащата 2014 г. ще отличим в нашата болница. С много подаръци и най-сърдечни добри пожелания ще орисаме двете звезди на Новогодишната нощ, които ще проплачат в болница "Надежда".

И не само това…
Традиционните дни на Донорството отново ще съберат около живото коледно дръвче на Надеждата общия ни стремеж за сбъдването на най-красивата мечта за дете.
На 12,13,14 декември по покана на болница "Надежда", съвместно с фондации "Майки за донорство" и "Искам бебе" ще проведем вече станалата традиция инициатива.
Живото коледно дърво на Наoeждата ще озари кътче от нашия дом, където всеки може да изрази подкрепата и благодарността си към донорите на репродуктивен материал. Може да оставите коледна играчка на елхата в знак на подкрепа или да надпишете анонимна картичка с пожелание и благодарност към хората, дарили частица щастие на някого.

В дните на донорството болница "Надежда" ще подкрепи своите пациенти, които се нуждаят от ин витро процедура с донорски репродуктивен материал. Четири безплатни ин витро процедури с донорска яйцеклетка ще бъдат дарени на двойки, насочени по медицински показатели към донорска програма. Изискване към кандидатите е да са пациенти на болница "Надежда" и да подадат лично своите заявления за участие в дните 12,13 и 14 декември с пациентския си номер.
Жребият, който ще определи печелившите ще бъде изтеглен на 14 декември в 12:00 ч.

Всички, които се интересуват от темата "Донорство на репродуктивен материал" биха могли да получат допълнителна информация за това, кой и как може да бъде донор. Тези от тях, които вече са взели своето информирано решение, могат да направят безплатни прегледи и изследвания при нашите репродуктивни специалисти през трите дни на инициативата.Заедно с това, срещата ни ще бъде съпътствана с много добро настроение, с детски кът със забавления, коледни приказки, лакомства и много красиви изненади за всички посетители.

На 20 декември „Надежда“ ще отвори врати за още една инициатива, която е продължение от успешната и вдъхновяваща "Нощ на театрите".
„Надежда посреща Изкуството“ - нашата идея да бъдем нестандартна сцена за красотата на театъра продължава. На 20 декември от 20:00 ч. при нас гостува постановката „Нирвана“ с участието на Ирмена Чичикова и Христо Бонин.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: