Новини

 • 21.08.2019
  Интервю на ак. Надежда Стаменова пред NOVA
  Всички Повече
 • 19.08.2019
  bTV: "Всяка пета жена с рак на гърдата не може да приеме болестта"
  Всички Повече
 • 16.08.2019
  ПОКАНА: Празник на Надеждата в манастира "Св. Мина", 2019г.
  Всички Повече
 • 13.08.2019
  Високи нива на стрес и страхове у всяка втора жена с рак на гърдата дори след успешно лечение
  Всички Повече
 • 07.08.2019
  Група за подкрепа на кърменето - кулминация в седмицата на кърменето в болница "Надежда"
  Всички Повече

Свободнo място за АГ специализант

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

За донорството - с любов

За да бъдеш донор, трябва да имаш сърце, в което да побереш болката и мечтите на хората, жадуващи свое дете. А протегнатата ръка ражда Живот – изстрадан и дълго очакван.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Три вдъхновяващи дни на Донорството в МБАЛ "Надежда"

09.12.2018

За шеста поредна година в МБАЛ „Надежда“ съвместно с фондация „Майки за донорство“ се проведе инициативата „Дни на Донорството“. Вдъхновяващото събитие събра под покрива на Надеждата десетки хора, които са дарили частица надежда за живот, семейства, които са станали родители, благодарение на анонимен жест на съпричастност на дарител на репродуктивен материал, медицински специалисти и приятели на каузата „Донорство“. И през трите дни на инициативата в централното фоайе беше разположен информационния кът на фондация „Майки за донорството“, където всеки, който се нуждаеше от информация по темата можеше да зададе своите въпроси и да потърси информацията за това какво е донорството на репродуктивен материал и как помага на семействата с репродуктивни проблеми. Посетителите на болница „Надежда“ имаха възможност да подпомогнат каузата с покупка на разнообразните сувенири от Коледния благотворителен базар на фондация „Майки за донорство“.

Празнична програма с Дядо Коледа, подаръци, фокуси, рисуване на лица, снимки на Коледна тематика зарадваха най-малките ни приятели през двата дни на уикенда.

Кулминация на събитието беше ден трети – 9 декември. През целия неделен ден репродуктивните специалисти на „Надежда“ д-р Георги Стаменов, д-р Сабина Персенска и д-р Димитър Цветков консултираха напълно безплатно над 60 двойки с репродуктивни проблеми. А точно в 18:00 ч. бяха изтеглени и имената на хората, които получават нашите подаръци, специално предоставени за събитието: три безплатни процедури ин витро с донорска яйцеклетка на пациенти на МБАЛ „Надежда“ включени в донорската програма на болницата и безплатен пакет „Раждане“ за три семейства, пациенти на болницата, които вече са в очакване на своя рожба. Ето и имената на спечелилите:

Безплатна ин витро процедура с донорски яйцеклетки в болница "Надежда":

1. Костадинка Г. Димитрова

2. Павлинка А. Господинова

3. Катерина Атанасова

Безплатен пакет "Раждане" в болница "Надежда:

1. Зорница Йоргова

2. Евелина Димитрова

3. Галя Д. Тодорова

На всички, които се включиха в инициативата „Дни на Донорството“ желаем много щастие, успех и сбъдване на най-прекрасните мечти.

Използваме възможността да изкажем най-искрената си благодарност към всички дарители на репродуктивен материал в болница „Надежда“ за подадената ръка и дарената надежда за дете. Ще се роди Живот!
Светли празнични дни, приятели.

ВИЖТЕ ОТРАЗЯВАНЕ НА СЪБИТИЕТО:

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: