Новини

 • 24.09.2021
  Болница "Надежда" ще вземе участие в най-големият форум за репродуктивно здраве в Обединеното Кралство - The F ...
  Всички Повече
 • 23.09.2021
  Под микроскоп яйцеклетките приличат на малки блестящи перли
  Всички Повече
 • 18.09.2021
  Изследвайте регулярно хормоните, които показват състоянието на яйчниковия резерв.
  Всички Повече
 • 17.09.2021
  Честит празник на вярата, надеждата и любовта!
  Всички Повече
 • 14.09.2021
  АКТИВНА Е ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ПАКЕТ "ОЦЕНКА НА ЯЙЧНИКОВ РЕЗЕРВ" ЗА ЖЕНИ ОТ 28 ДО 39 ГОДИНИ
  Всички Повече

ТРИ БЕЗПЛАТНИ ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРИ С ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА, ТРИ БЕЗПЛАТНИ ПАКЕТА „РАЖДАНЕ“ И ОЩЕ КОЛЕДНИ ЧУДЕСА В "ДНИТЕ НА ДОНОРСТВОТО" В МБАЛ “НАДЕЖДА“

20.11.2019

Предстоят „Дни на донорството“ в болница „Надежда“. На 6-и, 7-и, и 8-и декември, съвместно с фондация „Майки за донорството“ и с вас, приятели, за седма поредна година ще преживеем емоцията на тези вълшебни дни, събрали в едно надеждата, споделената любов по пътя към мечтаното дете, щастието от сбъднатите и дарените надежди.

 • Дни на донорството 2019 започват на 6-ти декември /петък/ от 08:00 часа във фоайето на МБАЛ „Надежда“ с информационен кът и благотворителен базар на фондация „Майки за донорството“.

Както всяка година, в болницата ще ви очакват вълнуващи срещи с хора, дарили частица от себе си, за да се роди дете - донори на яйцеклетки и сперматозоиди, със семейства, сбъднали мечтата си за бебе, благодарение на донорския акт, с екипа на фондация „Майки за Донорството“. Те ще бъдат с нас, за да споделят своя опит и емоции, свързани с донорството и да дадат повече информация за даряването на репродуктивен материал при жени и мъже. Ще научите кой и по какъв начин има право да дари съгласно законодателството в България, как се случва процедурата, как помага на двойки, мечтаещи за дете. А всички, които искат да разберат дали могат да станат донори на репродуктивен материал, ще бъде предоставена възможност с безплатни прегледи при репродуктивните ни специалисти.

 • На 7-и и на 8-и декември от 10:30 ч. очаквайте детска празнична програма за всички малки приятели на Надеждата.

И тази година Дядо Коледа няма да пропусне болница „Надежда“. Той ще дойде с чувал, пълен с подаръци и много празнични изненади за всички деца, които искат да се забавляват с нас.

КОЛЕДНО ВЪЛШЕБСТВО СМЕ ПОДГОТВИЛИ И ЗА ГОЛЕМИТЕ:

 • На 8-и декември репродуктивните специалисти на МБАЛ „Надежда“ д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска, д-р Димитър Цветков, д-р Теодора Тихомирова и д-р Стела Чапанова ще извършват безплатни консултации и прегледи на 100 двойки, които искат да имат деца (необходимо е предварително записване на nadezhda@maikizadonorstvo.com).

В „Дните на донорството" подаряваме чрез лично участие в томбола:

 • ТРИ ИН ВИТРО процедури с донорска яйцеклетка за реципиенти (пациенти, вече включени в донорската програма на болница „Надежда“) към момента на участие в томболата;
 • ТРИ БЕЗПЛАТНИ РАЖДАНИЯ за бременни дами към момента на участие в томболата;
 • ТРИ ИНДИВИДУАЛНИ КУРСА ЗА БЪДЕЩИ РОДИТЕЛИ, които ще бъдат проведени от акушерката Надежда Стаменова;
 • ДВЕ БЕЗПЛАТНИ заснемания на раждане от екипа на NMedia;

И ОЩЕ:

БЕЗПЛАТНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ за рак на гърдата за дами, дарили яйцеклетки в болница „Надежда“ с фондация „Майки за донорството“. Прегледите са част от кампанията на МБАЛ „Надежда“ за превенция рака на гърдата: „Ракът на гърдата е невидим. Прегледай се“.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Вижте празничната атмосфера при нас от "Дни на Донорството 2018":

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: