Новини

 • 26.10.2020
  НАДЕЖДНА КАРДИОЛОГИЯ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" В МОЛ ПАРАДАЙС
  Всички Повече
 • 25.10.2020
  НАДЕЖДНИ ПЕДИАТРИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" В МОЛ ПАРАДАЙС
  Всички Повече
 • 25.10.2020
  Социалната Кампания "Запази надежда" в bTV репортерите
  Всички Повече
 • 22.10.2020
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 22.10.2020
  НАДЕЖДНИ ПЕДИАТРИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" В МОЛ ПАРАДАЙС
  Всички Повече

Започва Световната седмица в подкрепа на кърменето

01.08.2020

Всяка година, в първата седмица на август, светът отбелязва Световната седмица в подкрепа на кърменето. Ние в болница „Надежда“ вярваме, че няма по-добро начало за едно новородено дете от близостта с майката веднага след раждането и от естественото хранене.Затова и тази година отново заставаме зад каузата на Световната здравна организация и УНИЦЕФ в подкрепа на кърменето.

През 2020 г. инициативата е фокусирана върху връзката на кърменото с глобалния проблем за опазване на околната среда и здравето на хората. Активностите, които се организират в редица страни по света, са насочени именно към информираността на обществото за връзката между храненето на бебето и грижата за нашата планетата.

В болница „Надежда“ тази година Световната седмица на кърменето ще се „случва“ изключително онлайн. Създадохме специално за Вас секция в нашия сайт, посветена на кърменето, където събрахме ценна информация по темата, споделена от нашите специалисти.

А за втора поредна година в кампанията ни до нас застават нашите партньори от Philips AVENT - България, за което сърдечно благодарим.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: