Новини

 • 05.05.2021
  bTV Репортерите: "Спасените" - история за вярата и надеждата!
  Всички Повече
 • 27.04.2021
  Пубертет
  Всички Повече
 • 24.04.2021
  ЗА РАЖДАНЕТО НА БЛИЗНАЧКИТЕ ТЕОДОРА И МИХАЕЛА
  Всички Повече
 • 23.04.2021
  ГРАФИК ЗА РАБОТА ПРЕЗ МАЙСКИТЕ ПРАЗНИЦИ В ПЕРИОДА 30 АПРИЛ – 9 МАЙ 2021
  Всички Повече
 • 22.04.2021
  ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ МОМЕНТИТЕ, КОИТО НИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ
  Всички Повече

ПРОМЕНИ В РАБОТАТА НА ИНВИТРО ЦЕНТЪРА, СВЪРЗАНИ С ИЗВЪНРЕДНАТА СИТУАЦИЯ

18.03.2020

Знаем, че в тази извънредна обстановка въпросите, свързани с лечението ви в инвитро центъра на болница „Надежда“, са много. Знаем, колко големи са мечтите ви за дете и какви емоции носи всяка наша обща крачка към постигането й, но настоящата извънредна ситуация налага извънредни мерки. В тази връзка въвеждаме следните промени в работата на сектор Асистирана репродукция:

Ще се погрижим приоритетно за жените, които имат записан час при нас и по обективни медицински причини, нямат време да отлагат процедури по асистирана репродукция:

 • Жени със силно намален или изчерпан яйчников резерв и жени в напреднала репродуктивна възраст (38 г. – 43 г.)
 • Жени, с онкологични заболявания, на които предстои химио или лъчетерапия.
 • Приоритетно ще стартират процедурите и консултациите на жените, кандидатствали за финансиране от ЦАР, на които предстои да навършат пределната възраст по критериите на държавния Център асистирана репродукция.

Стартирали инвитро процедури към настоящия момент няма да бъдат спирани, но ще продължат при строги мерки за сигурност, въведени в болницата (Запознайте се с мерките за сигурност). При симптоми на вирусно заболяване, процедурата се прекратява. Ако вече е на етап, в който това не е възможно, няма да се извършва ембриотрансфер (ембрионите ще бъдат замразени).


Няма да бъдат отлагани прегледи на жени с положителен тест за бременност след инвитро и бременни пациентки в първи триместър, които се нуждаят от неотложно наблюдение.

Обръщайте се без колебание към нас и в СЛУЧАИТЕ НА СПЕШНОСТ - при бременност или след инвитро процедура. Ние сме на своя пост.

ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАЦИЕНТИ процедурите и прегледите ще бъдат отложени.

 • Това не означава, че прекъсваме връзката си с вас. Стартираме ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ с лекарите от асистирана репродукция по VIBER.Ще се свържем с пациентите за коментар на неуспешен опит инвито; пациенти, на които предстои започване на опит по ЦАР; Пациенти със записани часове за първоначален преглед, съвпадащ с периода на извънредната ситуация.

Важно: Ние ще ви потърсим. Съструдниците ни от сектор „Администрация“ ще се свързват поетапно с пациентите, за да уточнят часовете за онлайн среща с лекарите от сектор „Асистирана репродукция“.

Разчитаме на вашето разбиране, търпение и отговорност в тази ситуация. Спазвайте всички извънредни мерки за сигурност. Останете вкъщи. Макар и от разстояние – ние сме до вас и ще успеем заедно.

Следете нашата FB страница, Instagram и съобщенията на нашия сайт, където ще обновяваме информацията непрекъснато, в зависимост от променящата се обстановка.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: