Новини

 • 01.06.2020
  Честит празник на детето във вас!
  Всички Повече
 • 31.05.2020
  МБАЛ „Надежда“ спечели наградата за обслужване на WhatClinic за 2019
  Всички Повече
 • 22.05.2020
  Следродилен домашен патронаж
  Всички Повече
 • 19.05.2020
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В МБАЛ "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 17.05.2020
  МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ПРИ РАЖДАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ „НАДЕЖДА“ В ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ
  Всички Повече

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА COVID-19

Актуални новини от МБАЛ "Надежда" по темата; Най-важното, което трябва да знаете в условията на извънредната ситуация; Мерки за сигурност в болницата;

Вижте още »

МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ В МБАЛ "НАДЕЖДА" В ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ

Какъв е редът за влизане в болницата? Какво трябва да спазвате за ваша и наша безопасност?

Вижте още »

ПЛАВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЖЕНСКИ КОНСУЛТАЦИИ И ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ ПРИ СТРОГИ МЕРКИ

21.04.2020

Скъпи приятели,


ще възобновяваме поетапно дейността на болницата по отношение на женските консултации и плановите операции - плавно и с много засилени мерки за безопасност, тъй като в условията на пандемия е важно да продължим да избягваме струпването на много пациенти на едно място.

Запазваме консултациите по Вайбър, за нерискови пациенти, по преценка на техния проследяващ лекар.

Създадохме допълнителни мерки за безопасност за достъп на бременните жени за женски консултации – всички те трябва да преминават през специално организирания триаж само за тях, който е в залата за изписвания „Надежда“.
Тя се намира от ляво на централния вход, след малката бариера, с влизане през вратата, с табелка: „Зала Надежда“ и „Достъп Женска консултация“.
Моля изчакайте в зала "Надежда" и ще бъдете повикана.

Вътре в сградата е оформен коридор само за бременните, където могат да изчакват с достатъчна дистанция за своя час или за разчитане на тоновете.


⚠️ В случаите, когато бременната трябва да посети някоя лаборатория или касата, това следва да става след края на ЖК и/или измерването на тонове.

Напомняме, че съгласно мерките за безопасност на МБАЛ „Надежда“ достъпът през двата триажа става само след предварително записан час, без придружител, след снемане на анамнеза за здравословното състояние на пациента, с лична защитна маска, калцуни от болницата и след дезинфекция на ръцете. Пълният текст на мерките за безопасност можете да прочетете тук.

Молим да следите активно нашата страница във Фейсбук или уеб сайта ни, в които ежедневно допълваме мерките за безопасност и/или пускаме нови съобщения за някаква реорганизация в работата ни, тъй като развитието на пандемията и мерките, които взима държавата пряко касаят и нашата дейност.

Благодарим Ви от сърце за търпението и разбирането!

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: