Новини

 • 21.01.2021
  Честит професионален празник на всички акушерки и акушер-гинеколози
  Всички Повече
 • 19.01.2021
  8 ГОДИНИ МБАЛ „НАДЕЖДА“ - НАШИЯТ ЖИВОТ В МАЛКО ЦИФРИ
  Всички Повече
 • 15.01.2021
  8 блиц интервюта с 8 специалисти за 8-ия рожден ден на болница "Надежда"
  Всички Повече
 • 14.01.2021
  Технически проблем с приложението Nadezhda Mobile
  Всички Повече
 • 13.01.2021
  8 ГОДИНИ МБАЛ "НАДЕЖДА"
  Всички Повече

ПИСМО ОТ Д-Р ГЕОРГИ СТАМЕНОВ

30.11.2020

Здравейте, приятели!

След седмица ставам на 50 - една възраст, на която пораснах, но не помъдрях. Естествено, ще си очаквам подаръка от вас и пак ще ви поръчам нещо необичайно, но нещо, с което ще докоснете сърцето ми!

Много пъти съм казвал, че БЛАГОДАРНОСТТА е робство - да трябва да си задължен някому до живот… Но, приятели, все пак трябва да си, дори и за кратко! Идеята ми е да направим 7-ми декември Ден на забравената благодарност!

Нека за 15 минути на този ден да бъдем роби! Обадете се на родителите си, на стар учител, на стар приятел, на бившата си или настояща любов, обадете се на спомените си! Кажете в слушалката или докато пиете чай заедно едно шептящо „Благодаря!“, без да обяснявате защо и как сте решили, нека дойде от сърцето!

Нека и ние си имаме такъв ден от днес – 7-ми декември, Ден на забравената благодарност! Нека на този ден кажем на някого БЛАГОДАРЯ! След това, тази година поне, рожденикът ще си чака подаръка – напишете ми под това писмо „Направих го, Док!“ по стария познат начин!

На някого ще е трудно да се обади, друг ще плаче, но нека отсега нататък на този ден се сещаме за някой, който сме пропуснали, само 15 мин., които ще ви топлят до следващия 7-ми декември!

Нищо друго няма да ме направи по-щастлив от това!

Благодаря ви, че ви има!

С обич,

ваш д-р Георги Стаменов

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: