Новини

 • 06.04.2021
  ПОДХОДЪТ КЪМ ВСЕКИ ПАЦИЕНТ Е СТРОГО ИНДИВИДУАЛЕН - интервю с Деница Великова, биолог в Андрологична лаборатори ...
  Всички Повече
 • 03.04.2021
  ФЕБРИЛНИТЕ ГЪРЧОВЕ - КАК ДА СЕ СПРАВИМ
  Всички Повече
 • 02.04.2021
  ТЕМПЕРАТУРАТА ПРИ ДЕЦА И КАК ДА СЕ СПРАВИМ С НЕЯ
  Всички Повече
 • 02.04.2021
  ЗЕЛЕН КОРИДОР ЗА ВАКСИНАЦИЯ С АСТРА ЗЕНЕКА
  Всички Повече
 • 02.04.2021
  Стефка Николова, старши ембриолог: ЕКИПЪТ НИ Е ОТБОР ОТ СЪМИШЛЕНИЦИ (част II)
  Всички Повече

ПИСМО ОТ Д-Р ГЕОРГИ СТАМЕНОВ

30.11.2020

Здравейте, приятели!

След седмица ставам на 50 - една възраст, на която пораснах, но не помъдрях. Естествено, ще си очаквам подаръка от вас и пак ще ви поръчам нещо необичайно, но нещо, с което ще докоснете сърцето ми!

Много пъти съм казвал, че БЛАГОДАРНОСТТА е робство - да трябва да си задължен някому до живот… Но, приятели, все пак трябва да си, дори и за кратко! Идеята ми е да направим 7-ми декември Ден на забравената благодарност!

Нека за 15 минути на този ден да бъдем роби! Обадете се на родителите си, на стар учител, на стар приятел, на бившата си или настояща любов, обадете се на спомените си! Кажете в слушалката или докато пиете чай заедно едно шептящо „Благодаря!“, без да обяснявате защо и как сте решили, нека дойде от сърцето!

Нека и ние си имаме такъв ден от днес – 7-ми декември, Ден на забравената благодарност! Нека на този ден кажем на някого БЛАГОДАРЯ! След това, тази година поне, рожденикът ще си чака подаръка – напишете ми под това писмо „Направих го, Док!“ по стария познат начин!

На някого ще е трудно да се обади, друг ще плаче, но нека отсега нататък на този ден се сещаме за някой, който сме пропуснали, само 15 мин., които ще ви топлят до следващия 7-ми декември!

Нищо друго няма да ме направи по-щастлив от това!

Благодаря ви, че ви има!

С обич,

ваш д-р Георги Стаменов

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: