Новини

 • 19.02.2018
  За специалисти: курс "Доплерова сонография по време на бременността" в болница Надежда
  Всички Повече
 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Пет години болница "Надежда"

15.01.2018

На 13 януари болница „Надежда“ отпразнува своя рожден ден - петият, който честваме на ул. Блага вест с екипа на „Надежда“, с вас - нашите пациенти, приятели и съмишленици.

Точно в 13:00 ч. водещите Диана Любенова и Поля Александрова, които преди 5 години отново бяха с нас, дадоха старт на празника.

С много красива емоция нашите скъпи гости от детската група БОН-БОН, заредиха началото на събитието с вълшебни изпълнения.

Те бяха при нас благодарение на партньорите ни от BENETTON, които обличат малките Бонбони, за да бъдат децата още по-неотразими на сцената.

Майки на деца, родени благодарение на екипа на болница „Надежда“, бяха сред нашите гости и ни поднесоха прекрасна изненада – банер с послание, специално изработен за 5-я рожден ден.

Д-р Анелия Рачева, Административен директор на болница „Надежда“ прие подаръка от името на екипа ни и даде обещание, че ще продължим да бъдем сред лидерите в нашата област.

Д-р Георги Стаменов, ръководител на ин витро клиниката и основател на болница „Надежда“ благодари на пациентите за доверието, а ръководителите на болнчните отделения, звена и лаборатории, получиха специален поздравителен адрес за екипите си от Ръководството на болница „Надежда“.Всеки един от тези адреси започва със строфи от стихотворение на поетесата Надежда Захариева. Думите са вдъхновени и написани специално за нашия екип и всъщност представляват текст на песен, посветена на болница „Надежда“. Музиката е дело на композитора Хайгашод Агасян, който беше сред нас, за да изпълни за първи път пред публика „Песен за Надеждата“. А тя наистина вълнува. Благодарим сърдечно на човекът, който ни подари тази прекрасна изненада, като обещаваме скоро да я споделим с вас.

Тържеството ни завърши с празничните светлинки от свещичките на тортата, подарена специално за повода от нашите приятели от сладкарница „Неделя“.А след празничната еуфория ние продължаваме напред ...за да я има Надеждата. Защото равносметката ни в цифри е ясна и ни амбицира да бъдем още по-добри.


Надежда е 1 825 дни усилена и неспирна работа.

Надежда е 7 984 родени бебета, от тях – 739 двойки близнаци, и хиляди създадени живота.

Надежда е близо 580 000 пациенти.

Надежда е над 300 души персонал, които отдават сърцето и труда си, за да я има надеждата.

Надежда е: Пет болнични отделения по Акушерство и гинекология, ОАИЛ, Неонатология, Хирургия, Образна диагностика , Клиника по Медицинска онкология, Диагностико-консултативен блок с 15 специалисти от различни области на медицината

Надежда е най-големият и успешен ин витро център в България

Надежда е: Високотехнологични клинична лаборатория, лаборатории по генетика, имунология, вирусология, патохистология, микробиология, андрология, ембриология.

Надежда е: модерната тъканна банка, в която своят зимен сън спят надеждите на хиляди пациенти. Спи и съхраненото обещание за бъдеще на стотици деца, чиито стволови клетки са замразени тук, в ТБ "Биорегенерация".

И като пръстите на ръката, макар и различни, сме единни и с вяра, че именно тук, в болница „Надежда“ Животът намира своя път.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: