Новини

 • 14.06.2019
  Започна VII-мата научна конференция на Българската асоциация по Медицинска онкология
  Всички Повече
 • 12.06.2019
  Myoma and Fertility Workshop, 13-14 Sep 2019. Stay tuned, registration is opening soon!
  Всички Повече
 • 07.06.2019
  Проучване на български онколози в областта на психоонкологията печели признанието на световната онкологична об ...
  Всички Повече
 • 05.06.2019
  Какво е необходимо да знаете за получаването на болнични листове и епикризи в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече
 • 04.06.2019
  Детски алерголог на разположение на малките ни пациенти в болница "Надежда"
  Всички Повече

"Питай Надежда" - рубриката, която дава отговор на вашите въпроси

Изпращайте своите въпроси на

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

За донорството - с любов

За да бъдеш донор, трябва да имаш сърце, в което да побереш болката и мечтите на хората, жадуващи свое дете. А протегнатата ръка ражда Живот – изстрадан и дълго очакван.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Пет години болница "Надежда"

15.01.2018

На 13 януари болница „Надежда“ отпразнува своя рожден ден - петият, който честваме на ул. Блага вест с екипа на „Надежда“, с вас - нашите пациенти, приятели и съмишленици.

Точно в 13:00 ч. водещите Диана Любенова и Поля Александрова, които преди 5 години отново бяха с нас, дадоха старт на празника.

С много красива емоция нашите скъпи гости от детската група БОН-БОН, заредиха началото на събитието с вълшебни изпълнения.

Те бяха при нас благодарение на партньорите ни от BENETTON, които обличат малките Бонбони, за да бъдат децата още по-неотразими на сцената.

Майки на деца, родени благодарение на екипа на болница „Надежда“, бяха сред нашите гости и ни поднесоха прекрасна изненада – банер с послание, специално изработен за 5-я рожден ден.

Д-р Анелия Рачева, Административен директор на болница „Надежда“ прие подаръка от името на екипа ни и даде обещание, че ще продължим да бъдем сред лидерите в нашата област.

Д-р Георги Стаменов, ръководител на ин витро клиниката и основател на болница „Надежда“ благодари на пациентите за доверието, а ръководителите на болнчните отделения, звена и лаборатории, получиха специален поздравителен адрес за екипите си от Ръководството на болница „Надежда“.Всеки един от тези адреси започва със строфи от стихотворение на поетесата Надежда Захариева. Думите са вдъхновени и написани специално за нашия екип и всъщност представляват текст на песен, посветена на болница „Надежда“. Музиката е дело на композитора Хайгашод Агасян, който беше сред нас, за да изпълни за първи път пред публика „Песен за Надеждата“. А тя наистина вълнува. Благодарим сърдечно на човекът, който ни подари тази прекрасна изненада, като обещаваме скоро да я споделим с вас.

Тържеството ни завърши с празничните светлинки от свещичките на тортата, подарена специално за повода от нашите приятели от сладкарница „Неделя“.А след празничната еуфория ние продължаваме напред ...за да я има Надеждата. Защото равносметката ни в цифри е ясна и ни амбицира да бъдем още по-добри.


Надежда е 1 825 дни усилена и неспирна работа.

Надежда е 7 984 родени бебета, от тях – 739 двойки близнаци, и хиляди създадени живота.

Надежда е близо 580 000 пациенти.

Надежда е над 300 души персонал, които отдават сърцето и труда си, за да я има надеждата.

Надежда е: Пет болнични отделения по Акушерство и гинекология, ОАИЛ, Неонатология, Хирургия, Образна диагностика , Клиника по Медицинска онкология, Диагностико-консултативен блок с 15 специалисти от различни области на медицината

Надежда е най-големият и успешен ин витро център в България

Надежда е: Високотехнологични клинична лаборатория, лаборатории по генетика, имунология, вирусология, патохистология, микробиология, андрология, ембриология.

Надежда е: модерната тъканна банка, в която своят зимен сън спят надеждите на хиляди пациенти. Спи и съхраненото обещание за бъдеще на стотици деца, чиито стволови клетки са замразени тук, в ТБ "Биорегенерация".

И като пръстите на ръката, макар и различни, сме единни и с вяра, че именно тук, в болница „Надежда“ Животът намира своя път.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: