Новини

 • 21.04.2018
  Обещаващ старт на двудневния курс "Доплерова сонография по време на бременността" в НАДЕЖДА
  Всички Повече
 • 19.04.2018
  Програма за продължаващо обучение на млади специалисти в "Надежда"
  Всички Повече
 • 11.04.2018
  Проф. д-р Златко Кълвачев: "Значителна част от „неясните“ причини за безплодие е свързана с вируси"
  Всички Повече
 • 10.04.2018
  Визитка на Надежда: Д-р Анелия Рачева, Административен директор на болница "Надежда"
  Всички Повече
 • 05.04.2018
  МБАЛ "Надежда" представя: Поли и Мартина
  Всички Повече

Визитка на Надежда: Д-р Анелия Рачева, Административен директор на болница "Надежда"

Видео: NMedia

Вижте още »

Утре!

Вярвайте в утрешния ден, защото най-хубавото предстои.

Видео:NMedia

Вижте още »

Винаги до вас!

Видео: NMedia

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Открито писмо до екипа на болница "Надежда" от д-р Георги Стаменов

04.04.2018

Скъпи приятели,

Благодаря ,че сме заедно, благодаря за Надеждата, която раздавате ежедневно! Тази Надежда е само едно – пътят, който води към Любовта.

Реших да ви кажа - ПРЕСТAНЕТЕ ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ С ДРУГИТЕ БОЛНИЦИ – в България и по света! С вас сме поели гигантски социален ангажимент, който се нарича ПОДАРИ ЛЮБОВ! За разлика от всички други ние не сме корпорация, а място, което създава любов! Всеки един от нас се опитва да накара нуждаещия се от помощ, дошъл тук, да изпитва повече Любов в живота си. И когато постигнем това, значи сме изпълнили своята мисия. "Мисия" е точната дума – нашето не е работа за пари, а мисия на любовта.

Мили приятели, работещи в “Надежда”, затворете за миг очи, а след това ги отворете и се огледайте наоколо – ще видите колко много любов създаваме! При нас всеки – този, който очаква своята рожба, който се бори за бебе, който се ражда в този миг, всички те изпитват ЛЮБОВ!

Имаме още много да направим, но мисля, че ако сме успели да накараме дори и най-разочарованите от нас да обичат малко повече, значи Мисията ни е изпълнена!
Продължавайте заедно и загърбете индивидуализма, защото Любовта се ражда там, където има повече от един човек! Понякога в тежки и критични моменти е много трудно да дариш Любов, но помнете , че трябва, че това е, за което сме в “Надежда”, че това е нашата съдба! Онези, които помнят началото, знаят колко трудно беше да започнем, да раздаваме Любов – хора, идващи от различни страни, и да правим това заедно. Някои просто не издържаха, но ги замениха други, вярващи в Нея. Сега сме едно и ще продължим да даряваме Любов!

Пиша това писмо открито, защото всичко, написано дотук, за мен е истина и няма какво да крия. Това писмо е израз на Любовта ми към всички работещи в “Надежда” и към онези, които прекрачват прага ѝ. Поводът не е Възкресение – при нас работят и християни, и мюсюлмани, и всички еднакво раздаваме Любов, защото БОГ е един, независимо от името и вярата, и неговото единствено проявление е именно тази ЛЮБОВ!

Благодаря ви, мили приятели, за “Надежда”-та и Любовта, която заедно създаваме! Завършвам със започнатото - НЕ СЕ СРАВНЯВАЙТЕ С ДРУГИТЕ БОЛНИЦИ! Ние не сме болница, пресмятаща приходи, нито храм, в който се проповядва. Работим в едно голямо туптящо сърце, преливащо от Любов.

Затворете отново очи , изчистете съзнанието си и слушайте. Ще го чуете: ТУП, ТУП, ТУП…

С цялата ми любов,
Георги Стаменов

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: