Новини

 • 20.10.2021
  ДОСТЪП БЕЗ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ДО МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ В PARADISE CENTER
  Всички Повече
 • 19.10.2021
  БЕЗПЛАТНА ЕХОМАМОГРАФИЯ В ПАКЕТ „ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ“ ДО 24 Г.С.
  Всички Повече
 • 12.10.2021
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДОСТЪПВАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 12.10.2021
  35% ОТСТЪПКА ОТ LIDL ЗА LUPILU ЗА ПАЦИЕНТИ НА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 11.10.2021
  ИЗЛОЖБАТА „ЗА МЕН Е ВАЖНО ТИ ДА СИ ДОБРЕ“
  Всички Повече

ОЩЕ 100 ДВОЙНИ БЕЗПЛАТНИ ЕХОМАМОГРАФИИ

10.10.2021

ОЩЕ 100 ДВОЙНИ БЕЗПЛАТНИ ЕХОМАМОГРАФИИ

Скъпи, приятели!

Поради големия интерес към безплатните профилактични прегледи за рак на млечната жлеза в Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, ет. 3, ще Ви предоставим още 100 пакета, включващи по две ехомамографии за две жени (общо 200).

С това безплатните прегледи по кампанията "Запази надежда" стават общо 400.

„За мен е важно ти да си добре!“ е тазгодишното послание и желаем да удвоим ефекта, като всяка жена, която желае да се възползва, ще има възможност да запише час за себе си и да предостави безплатен преглед на още една своя близка – майка, дъщеря, приятелка, сестра, колега.

Заявките за безплатните ехомамографии ще могат да се подават онлайн в сайта zapazi.me в специалната форма, която се достъпва от главното меню в горната дясна част на сайта – „Заяви час“ (за мобилната версия на този сайт за телефони и таблети е необходимо да натиснете символа с трите чертички в горния десен ъгъл).

ВАЖНО: 50 от тези пакета ще бъдат пуснати на 11 октомври - понеделник и останалите 50 пакета – на 13 октомври - сряда.

Формата ще се активира в 12:30 часа. След изчерпване на бройките, формата ще се затвори автоматично и ще видите на екрана изписано съобщение, че бройката е изчерпана.

С цел достигане до максимално широк кръг жени, заявките са ограничени по IP адрес– т.е. от една локация може да се пуска само една заявка. Ако опитате да направите втора заявка, ще видите съобщение, че това не е възможно, защото вече имате подадена такава.

Между 1 и 6 дни, след приемане на Вашата заявка, представител на „Администрация“ ще Ви позвъни, за да запишете реалния ден и час за преглед.

Напомняме Ви, че болница „Надежда“ извършва образно изследване на млечната жлеза и с медицинско направление по ЗДравна каса.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: