Новини

 • 05.05.2021
  bTV Репортерите: "Спасените" - история за вярата и надеждата!
  Всички Повече
 • 27.04.2021
  Пубертет
  Всички Повече
 • 24.04.2021
  ЗА РАЖДАНЕТО НА БЛИЗНАЧКИТЕ ТЕОДОРА И МИХАЕЛА
  Всички Повече
 • 23.04.2021
  ГРАФИК ЗА РАБОТА ПРЕЗ МАЙСКИТЕ ПРАЗНИЦИ В ПЕРИОДА 30 АПРИЛ – 9 МАЙ 2021
  Всички Повече
 • 22.04.2021
  ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ МОМЕНТИТЕ, КОИТО НИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ
  Всички Повече

НОЩТА НА ГОЛЕМИТЕ БЕБЕТА В БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“

13.09.2020

Нощта на големите бебета на „Надежда“ - така екипът ни ще запомни единадесети срещу дванадесети септември, когато тук проплакват Андрей и Иван.

Бебе Андрей се ражда с тегло от 5270 гр и ръст от 57 см. Раждането е нормално, под грижите на д-р Милена Стоянова, ак. Хайрие Генча, д-р Десислава Станева, неонатолог д-р Данаилова.

Андрей е четвърто дете в семейството - той има двама по-големи братя и сестричка, която го чака с нетърпение да се прибере вкъщи. Майката Радостина споделя, че останалите й деца също се раждат с тегло около 5 кг. Тя не е следила бременността си в „Надежда“, но избира болницата заради добрите отзиви и впечатленията, които е събрала от предходни посещения.

Самото раждане протича без усложнения и въпреки че екипът ни очаква бебе с по-малко тегло, акушерка Генча се справя повече от отлично с предизвикателството да води процеса. Майката и бебето са добре, и предстои да бъдат изписани съвсем скоро.

Същата вечер, няколко часа след Андрей, в болница „Надежда“ проплака и бебе Иван, който се ражда с тегло от 4200 гр . Раждането е оперативно, отново с екипа на д-р Стоянова. Иван е първо дете за своята майка Гергана.

"За мен 11 септември е най-вълнуващият ден в живота ми - появата на първородния ми син Иван. Чувството не може да се опише с думи, когато ставаш майка на най-скъпото същество. Пожелавам му да стане голям мъж, такъв, какъвто се роди и да постигне много в живота" са думите на Гери към нейния прекрасен Иван.

Ние се присъединяваме към пожеланията и добавяме, че Андрей и Иван са част от нашите 1569 бебета, родени в болница "Надежда" от началото на 2020 г. Месец август отбеляза своеобразен рекорд в родилните ни зали с 208 новородени.

За доверието, което ни гласувате и за надеждата, която носите – благодарим!

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: