Новини

 • 18.09.2021
  Изследвайте регулярно хормоните, които показват състоянието на яйчниковия резерв.
  Всички Повече
 • 17.09.2021
  Честит празник на вярата, надеждата и любовта!
  Всички Повече
 • 14.09.2021
  АКТИВНА Е ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ПАКЕТ "ОЦЕНКА НА ЯЙЧНИКОВ РЕЗЕРВ" ЗА ЖЕНИ ОТ 28 ДО 39 ГОДИНИ
  Всички Повече
 • 13.09.2021
  КАМПАНИЯТА „ЗАПАЗИ НАДЕЖДА“ НА БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“ СЪС СИЛНО ПОСЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ!
  Всички Повече
 • 08.09.2021
  Стягане на тазовото дъно
  Всички Повече

НЕ СЕ ДОПУСКА ДОВНАСЯНЕ НА БАГАЖ

10.08.2021

‼️ МОЛИМ, ВЗЕМЕТЕ ЦЕЛИЯ ВИ НЕОБХОДИМ БАГАЖ ПРИ ПОСТЪПВАНЕТО. НЕ СЕ ДОПУСКА ДОВНАСЯНЕ НА БАГАЖ.

Уважаеми бъдещи майки,

По действащите мерки за безопасност при Covid-19 в условията на повишен риск от зараза ❌ не се допуска довнасяне на никакъв допълнителен багаж в болницата от Ваши близки, докато трае престоя Ви в "Послеродова клиника".

Във връзка със забранените свиждания и невъзможността да осъществите контакт с близките Ви е необходимо да приготвите целия багаж, който желаете да вземете с Вас предварително и да постъпите за раждане в болницата с него.

Допуска се единствено еднократно довнасяне на багаж в часовете между 13:00 и 15:00 часа, само в случай на спешно постъпване за раждане - започнало по-рано от предвиденото или поради някакви други спешно възникнали усложнения, при които трябва да се потегли незабавно към болницата и няма време за премисляне и подготовка на багаж.

Багажът следва да бъде оставен в гардеробче срещу централния вход, до тоалетната за инвалиди и да не съдържа развалящи се продукти или продукти, които изискват съхранение в хладилник. Размерите на гардеробчето са: 22х81х40 см ш/в/д. Ключето се получава и оставя обратно на гише „Информация“.

От там ще уведомят отделението, че има оставен багаж за Вас. Представител на отделението ще прибере багажа и ще Ви го предаде в първия възможен момент, в който работата му позволява, без да може да се ангажира това да стане веднага след оставянето.

Пример списък за багаж можете да намерите ТУК

Желаем да ограничима риска от внасяне на зараза, чрез честото влизане на външни лица в сградата на нашата болница. Мерките за безопасност са създадени именно с тази цел– безопасност – на всички приходящи пациенти, на всички хоспитализирани пациенти и на медицинския екип, който се грижи за тях. Вярваме, че ще се чувствате много по-спокойни по време на Вашия престой при нас, ако знаете, че сградата, средата, екипа и Вие сте максимално защитени.

Благодарим за разбирането!

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: