Новини

 • 05.05.2021
  bTV Репортерите: "Спасените" - история за вярата и надеждата!
  Всички Повече
 • 27.04.2021
  Пубертет
  Всички Повече
 • 24.04.2021
  ЗА РАЖДАНЕТО НА БЛИЗНАЧКИТЕ ТЕОДОРА И МИХАЕЛА
  Всички Повече
 • 23.04.2021
  ГРАФИК ЗА РАБОТА ПРЕЗ МАЙСКИТЕ ПРАЗНИЦИ В ПЕРИОДА 30 АПРИЛ – 9 МАЙ 2021
  Всички Повече
 • 22.04.2021
  ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ МОМЕНТИТЕ, КОИТО НИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ
  Всички Повече

НАДЕЖДНА КАРДИОЛОГИЯ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" В МОЛ ПАРАДАЙС

26.10.2020

Медицински център „Надежда“ в Paradise Center представя д-р Методи Миразчийски – специалист по кардиология и ехокардиография.

Д-р Миразчийски има голям опит, благодарение на съвместната си работа с водещите специалисти в тази област, в извършването на конвенционални електрофизиологични изследвания, електроанатомичен мепинг и радиофреквентни катетърни аблации на различни ритъмни патологии, като надкамерни тахикардии, WPW-синдром, предсърдно трептене, предсърдно мъждене, камерни и предсърдни екстрасистоли.

Има интереси в областта на ритъмната патология на сърцето.

Завършва медицинското си образование през 2014 г. в Медицинския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Още в първи курс започва работа в клиниката по кардиология на Университетска болница „Лозенец“, първоначално като санитар, а впоследствие като медицинска сестра. Именно тогава решава да се занимава с кардиология.

Проявява особен интерес към ехокардиографията, като през последната година в университета има възможност да започне активно да се обучава на тази методика и под ръководството на изключително опитен лекар и на ехокардиографски апарат от най-висок клас.

През 2015 г., след спечелен конкурс, започва специализация по Кардиология в МБАЛ „Национална Кардиологична Болница“, а през 2016 г. преминава обучение и работа в отделението по електрофизиология в същото лечебно заведение, където продължава да работи и към момента.

През 2019 г. придобива специалност по кардиология, а малко след това взима и сертификат за ехокардиография.

За себе си той споделя:

"Избрах да работя в „Надежда“, защото винаги съм се стремял да бъда част от професионална среда с високи стандарти и апаратура на най-високо ниво.

Налага се непрекъснато да съм „в час“ с новостите в професията ни, за да мога да спя спокойно, знаейки че съм направил това, което е най-правилно за пациентите ми. Не забравям че... Срещу мен седи човек, гледащ в очите ми и търсещ надежда.

Свободното си време обичам да прекарвам със семейството си, а поне веднъж седмично се стремя да спортувам."

Можете да запишете час на телефоните на нашия контактен център: 02 441 79 70, 0882 193 970, 0882 193 972, без почивен ден от 8:00 до 20:00 часа.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: