Новини

 • 25.10.2020
  НАДЕЖДНИ ПЕДИАТРИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" В МОЛ ПАРАДАЙС
  Всички Повече
 • 25.10.2020
  Социалната Кампания "Запази надежда" в bTV репортерите
  Всички Повече
 • 22.10.2020
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 22.10.2020
  НАДЕЖДНИ ПЕДИАТРИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "НАДЕЖДА" В МОЛ ПАРАДАЙС
  Всички Повече
 • 21.10.2020
  КАМПАНИЯ "ЗАПАЗИ НАДЕЖДА" В "ТАЗИ СУТРИН" ПО BTV
  Всички Повече

НАДЕЖДА В МОЛА

16.10.2020

НАДЕЖДА В МОЛА!

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ ОТВАРЯ ВРАТИ НА 19 ОКТОМВРИ В PARADISE CENTER!

Детско-юношеска гинекология, амбулаторна хирургия, клинична лаборатория са само част от дейностите, които ще се извършват в новия медицински център.

МБАЛ „Надежда“ се разраства. На 19 октомври в Paradise Center ще отвори врати новият медицински център „Надежда“, част от болницата. „Нашето лечебно заведение непрестанно полага усилия да работи в посока развитие на отличаващо се качествено здравеопазване. Вярваме, че добрите медицински грижи се осигуряват от професионалисти, отлично оборудване, висок морал, голямо сърце, но и от добра локация. Вярваме, че здравеопазването трябва да е достъпно и удобно и да може да лекува повече хора на повече места! Затова решихме ние да отидем при пациентите и така да разширяваме достъпа до специализирани медицински услуги, навременната профилактика и лечение.“, сподели д-р Георги Стаменов, основател на МБАЛ „Надежда“ и водещ репродуктивен специалист.

Предлагането на медицински грижи в големите търговски обекти по света е вече обичайна практика. За България подобен подход е новост, но екипът на МБАЛ „Надежда“ е убеден в успеха.

Специалистите на МБАЛ „Надежда“, сред които десетки нови, които вярват в новото начинание, ще консултират, както в основната сграда на болницата, така и в медицинския център. Активна част ще бъде и клиничната лаборатория. В медицински център „Надежда“ ще работят следните диагностично-консултативни кабинети: гинекология, детско-юношеска гинекология, репродуктивна медицина, проследяване на бременност, пренатална диагностика, педиатрия, детска кардиология, детска нефрология, детска ортопедия, алергология, ендокринология, хирургия, онкология, кардиология, съдова хирургия, неврология, урология, гастроентерология, УНГ, инфекциозни заболявания, ехомамография, хематология, естетична гинекология, пластично-възстановителна хирургия, дерматология, диетолог, акупунктура, др..

Записванията се правят в контактния център на болницата: 02 441 79 70, 0882 193 970, 0882 193 972, без почивен ден от 8:00 до 20:00 часа.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: