Новини

 • 22.01.2020
  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С Д-Р СТАМЕНОВ НА МЕДИЦИНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЦЮРИХ, ШВЕЙЦАРИЯ
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  БУРЯ ОТ ЕМОЦИИ НА БАБИНДЕН В "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече

Свободнo място за АГ специализант

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

За донорството - с любов

За да бъдеш донор, трябва да имаш сърце, в което да побереш болката и мечтите на хората, жадуващи свое дете. А протегнатата ръка ражда Живот – изстрадан и дълго очакван.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Момченце е първото бебе, родено в болница "Надежда" за 2020 г.

01.01.2020

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!


В 4:19 ч. на новогодишната нощ се роди Георги - 2800 гр, 49 см (нормално физиологично раждане).

Георги е първото бебе за новата 2020 година в болница „Надежда“ и трето момченце за своите родители, които са посрещнали и второто си дете в МБАЛ „Надежда“.

Момче е и последното родено бебе за 2019 г. Адриан се роди на 31 декември в 11:42 ч. (планово секцио) и е 1977-то бебе на „Надежда“ за изминалата година.

„Раждането ми протече бързо. Беше 10-минутно раждане. Чувствам се прекрасно“ – сподели с нас Катя Чобанов, майката на Георги. "Усещането да прегърнеш новороденото си дете е щастие и любов, сбъдната поредна мечта. Това е трето момче в семейството ни. Пожелавам им здраве, всичко друго се постига.“


„Днес, на 1 януари се чувствам щастлива. Адриан е първото ми дете. Желая му да е здрав, да расте безгрижен и да е щастлив“, това бяха пожеланията на Виктория Славчева, майката на Адриан, към нейния първороден син.

Целият ни екип се присъединява към майчините думи и пожелава на малките юнаци здраве и щастливо детство. На всички вас, приятели, на вашите деца, семейства, близки желаем една мирна, щастлива, по-успешна и добра нова година.За нас тя вече започна с бебешки усмивки. Първият ден на януари дойде с пълни родилни зали, с щастливи родители, с деца – нашето най-ценно богатство.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: