Новини

 • 22.05.2020
  Следродилен домашен патронаж
  Всички Повече
 • 19.05.2020
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В МБАЛ "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 17.05.2020
  МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ПРИ РАЖДАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ „НАДЕЖДА“ В ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ
  Всички Повече
 • 17.05.2020
  УНИКАЛНА ОПЕРАЦИЯ БЕЗ АНАЛОГ ДАВА НАДЕЖДА ЗА ВТОРО ДЕТЕ
  Всички Повече
 • 14.05.2020
  ЗАПАЗВАМЕ СТРОГИТЕ МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В МБАЛ „НАДЕЖДА“
  Всички Повече

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА COVID-19

Актуални новини от МБАЛ "Надежда" по темата; Най-важното, което трябва да знаете в условията на извънредната ситуация; Мерки за сигурност в болницата;

Вижте още »

МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ В МБАЛ "НАДЕЖДА" В ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ

Какъв е редът за влизане в болницата? Какво трябва да спазвате за ваша и наша безопасност?

Вижте още »

ИНИЦИАТИВАТА "ДНИ НА ДОНОРСТВОТО" ДАРЯВА ШАНС ЗА ДЕТЕ

08.12.2019

Три дни, пълни с любов. И тази година изпращаме благотворителната инициатива „Дни на донорството“ с надежда, че в повече домове ще има детски смях. Стотици протегнаха ръка към двойките с репродуктивни проблеми, закупувайки коледна изненада от благотворителния базар на фондация „Майки за донорството“. Събраните средства са 7655.87лв.
100 двойки с репордуктивни проблеми днес получиха безплатни консултации от д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска, д-р Димитър Цветков, д-р Стела Чапанова и д-р Теодора Тихомирова.
Инициативата „Дни на донорството“ дава шанс за дете на три двойки, които се нуждаят от ин витро процедура с донорска яйцеклетка. Печелившите са Мариана Тодорова, Бисерка Желева и Марияна Бурла ( изтеглена, след като стана ясно, че Милена Бъчварова не отговаря на критериите за участие в томболата ). Специалната награда за ин витро процедура с донорска яйцеклетка на фондация "Майки за донорството" е за Мрия Манчева. Мария подкрепя неотлъчно фондацията. А сега получава шанс за второ дете.
Имената на печелившите бяха изтеглени в присъствието на представители на фондация „Майки за донорството и на МБАЛ „Надежда“, като тегленето беше излъчено на живо в страницата на фондацията във Фейсбук.

Три семейства получиха възможност за безплатно раждане в болница „Надежда“ отново чрез публично изтегляне на печелившите имена. Тази година това са: Цветелина Тотухова, Силвия Божилова и Теодора Захариева.

Виктория Славчева, София Златкова и Славина Котова-Георгиева получатват от „Дни на донорството“ индивидуален курс за бъдещи родители, воден от акушерката Надежда Стаменова.

Един от подаръците, който ще остане безценен спомен за цял живот, е безплатното заснемане на раждане от Nmedia. Печелившите са Моника Петрова и Преслава Лилова.

Петима донори получават едногодишен пакет "Моят педиатър в болница "Надежда". Това са Силвия Стойчева, Биляна Костадинова, Бояна Рашкова, Цветелина Ценова и Анелия Огнянова. За донорите имаше и още много награди, сред които спа уикенди, козметика и други.

Тази година инициативата „Дни на донорството“ се превърна и в естествено продължение на националната кампания в подкрепа на донорството „Да! За живот“. Благотворителната инициатива получи подкрепата и на Изпълнителната агенция „Медицински надзор“.

Благодарим на донорите! Благодарим на семействата, които вече имат деца и дойдоха да вдъхнат кураж на двойките, които се нуждаят от донорсски репродуктивен материал. Благодарим на всички лекри, които се включиха в инициативата. Благодарим на БЧК и Изпълнителната агенция „Медицински надзор“ за подкрепата! Благодарим на всеки един за протегнатата ръка в името на новия живот!

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: