Новини

 • 29.07.2021
  Проф. Кълвачев участва в кампанията на МОН за повишаване на информираността относно ваксините срещу SARS-COV-2
  Всички Повече
 • 24.07.2021
  РАЖДАНЕТО НА БЛИЗНАЧКИТЕ КАТЕРИНА И МАРТИНА
  Всички Повече
 • 23.07.2021
  АКО ЕДИН КОНТРАЦЕПТИВ ДЕЙСТВА ПРИ ВАША ПРИЯТЕЛКА, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ ДЕЙСТВА НАДЕЖДНО И ПРИ ВАС
  Всички Повече
 • 20.07.2021
  КАЧЕСТВЕНАТА И ПРАВИЛНА КОНТРАЦЕПЦИЯ Е ОТ СЪЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНАТА
  Всички Повече
 • 16.07.2021
  ВАГИНАЛНАТА КАНДИДОЗА ОБИЧА ЛЯТОТО
  Всички Повече

Ин витро център "Надежда" на Тhe Fertility Show - 2018, Лондон

04.11.2018

На 3-ти и 4-ти ноември в зала „Олимпия“, Лондон за десета поредна година се проведе едно от най-големитесветовни изложения в сферата на асистираната репродукция The fertility Show – London, 2018 г. Тук пациенти, медицински специалисти и репродуктивни клиники от различни страни се срещат, за да споделят опит и постижения в областта на лечение на проблемното забременяване. Осемдесет изложителя от Европа и света се включиха в тазгодишното събитие в Лондон. Репродуктивният център на МБАЛ „Надежда“ беше първият и единствен представител от България, участвал на престижния форум.

Д-р Георги Стаменов, д-р Стела Чапанова, акушерка Александрина Нончева и партньорите ни от МедСпа формираха екипа, който представи пред международна публика възможностите и предимствата за лечение в МБАЛ „Надежда“.

В първият ден на The Fertility Show 2018, д-р Георги Стаменов, ръководител на екипа по асистирана репродукция, беше един от лекторите в сесийната програма на изложениeто. Toй презентира предимствата и последните иновации в сферата на АРТ от "Надежда", като постави специален акцент върху индивидуалния подход, който се прилага към всеки един от нашите пациенти.

Специален гост на нашия щанд беше Луиз Браун – първото ин витро бебе в света. Луиз е дългогодишен наш приятел - още от далечната 2008 г., когато посети за първи път България и ин витро център "Надежда".

Още през първия ден на изложението д-р Стаменов и д-р Стела Чапанова се срещнаха с над 30 двойки с репродуктивни проблеми. Безплатните консултации с нашите специалисти продължиха и на следващия ден, като за целия престой в Лондон екипът ни успя да консултира над 70 семейства, които се борят за дете.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: