Новини

 • 20.09.2019
  Питай Надежда, еп. 35 НЕОНАТОЛОГИЯ - част II
  Всички Повече
 • 19.09.2019
  "Надежда пътува" отново във Видин в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми
  Всички Повече
 • 18.09.2019
  МИОМА И РЕПРОДУКТИВНА ХИРУРГИЯ (видео)
  Всички Повече
 • 16.09.2019
  Д-Р АНДРЕАС ТУРКОВ: МНОГО ЖЕНИ ИСКАТ ДЕТЕ В ТВЪРДЕ НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ, НО ВСЕ ОЩЕ ПРИРОДАТА Е ГОСПОДАР НА ВСИЧ ...
  Всички Повече
 • 14.09.2019
  10 УСПЕШНИ ОПЕРАЦИИ НА ЖИВО ЗА ПО-МАЛКО ОТ 24 ЧАСА В БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“
  Всички Повече

Свободнo място за АГ специализант

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

За донорството - с любов

За да бъдеш донор, трябва да имаш сърце, в което да побереш болката и мечтите на хората, жадуващи свое дете. А протегнатата ръка ражда Живот – изстрадан и дълго очакван.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Ин витро център "Надежда" на Тhe Fertility Show - 2018, Лондон

04.11.2018

На 3-ти и 4-ти ноември в зала „Олимпия“, Лондон за десета поредна година се проведе едно от най-големитесветовни изложения в сферата на асистираната репродукция The fertility Show – London, 2018 г. Тук пациенти, медицински специалисти и репродуктивни клиники от различни страни се срещат, за да споделят опит и постижения в областта на лечение на проблемното забременяване. Осемдесет изложителя от Европа и света се включиха в тазгодишното събитие в Лондон. Репродуктивният център на МБАЛ „Надежда“ беше първият и единствен представител от България, участвал на престижния форум.

Д-р Георги Стаменов, д-р Стела Чапанова, акушерка Александрина Нончева и партньорите ни от МедСпа формираха екипа, който представи пред международна публика възможностите и предимствата за лечение в МБАЛ „Надежда“.

В първият ден на The Fertility Show 2018, д-р Георги Стаменов, ръководител на екипа по асистирана репродукция, беше един от лекторите в сесийната програма на изложениeто. Toй презентира предимствата и последните иновации в сферата на АРТ от "Надежда", като постави специален акцент върху индивидуалния подход, който се прилага към всеки един от нашите пациенти.

Специален гост на нашия щанд беше Луиз Браун – първото ин витро бебе в света. Луиз е дългогодишен наш приятел - още от далечната 2008 г., когато посети за първи път България и ин витро център "Надежда".

Още през първия ден на изложението д-р Стаменов и д-р Стела Чапанова се срещнаха с над 30 двойки с репродуктивни проблеми. Безплатните консултации с нашите специалисти продължиха и на следващия ден, като за целия престой в Лондон екипът ни успя да консултира над 70 семейства, които се борят за дете.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: