Новини

 • 08.12.2021
  Интервю на д-р Стела Чапанова, специалист по асистирана репродукция за в. Доктор.
  Всички Повече
 • 07.12.2021
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДОСТЪПВАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 06.12.2021
  ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА БЪДЕЩИ РОДИТЕЛИ В МЦ "НАДЕЖДА" В PARADISE CENTER
  Всички Повече
 • 03.12.2021
  Празничен работен график на МБАЛ "Надежда" и Медицински център "Надежда" в Paradise Center
  Всички Повече
 • 02.12.2021
  ПОБЕДИТЕЛИТЕ: Историята на Ирена
  Всички Повече

Д-Р СТАМЕНОВ Е ЛЮБИМЕЦ НА БЪЛГАРИЯ В КАТЕГОРИЯ "МЕДИЦИНА"

29.10.2021

На 28 октомври Българска национална телевизия обяви победителя в категория „Медицина“ на предаването „Любимците на България“. Горди сме да споделим, че това е д-р Георги Стаменов. Той беше номиниран заедно с още шестима изтъкнати медици, а зрителите на БНТ имаха възможност да гласуват за всеки от тях онлайн и да изберат своя фаворит в престижната категория.

За този успех д-р Стаменов сподели: "Не се считам за победител. Всички номинирани заслужават с пълна сила да бъдат такива. Всъщност, това е победа за българската медицина – затова, че голямата любов между лекар и пациент съществува. Тя е в основата на медицината.“

Благодарим на всички гласували за подкрета. Благодарим Ви за доверието и любовта, с която ни дарявате. За нас е чест да сме до Вас. Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си с надежа!

 • “Любимците на България” е мултимедиен проект на Българска Национална Телевизия , който цели да определи най-обичаните съвременни българи в катергориите спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример и др. Кампанията стартира онлайн, като са събрани повече от 10 000 номинации в различни категории. От 23 септември, всеки четвъртък от 21:00 ч., зрителите имат възможност да видят топ фаворитите във всяка отделна категории. Големият финал ще е на 16 декември 2021 г., когато ще стане ясно и кой е любимецът на България.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: