Новини

 • 05.05.2021
  bTV Репортерите: "Спасените" - история за вярата и надеждата!
  Всички Повече
 • 27.04.2021
  Пубертет
  Всички Повече
 • 24.04.2021
  ЗА РАЖДАНЕТО НА БЛИЗНАЧКИТЕ ТЕОДОРА И МИХАЕЛА
  Всички Повече
 • 23.04.2021
  ГРАФИК ЗА РАБОТА ПРЕЗ МАЙСКИТЕ ПРАЗНИЦИ В ПЕРИОДА 30 АПРИЛ – 9 МАЙ 2021
  Всички Повече
 • 22.04.2021
  ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ МОМЕНТИТЕ, КОИТО НИ ПОКАЗВАТ, ЧЕ НЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ
  Всички Повече

Д-р Десислава Станева е сред избраните в проекта на Дарик Радио "40 от 40"

13.04.2021

Горди сме да споделим, че д-р Десислава Станева, лекар в болница "Надежда" е сред избраните млади българи в осмото издание на инициативата "40 до 40" на Дарик радио.
Проектът отличава 40 успешни личности до 40 години, чиито дела и идеи надграждат средата на живот у нас.

"Тези хора работят в България, създават малки или големи, но важни неща, имат блясък в очите, любопитни са, готови за предизвикателства, променят статуквото, пълни са с идеи, мислещи и оригинални, носят предприемачески дух, работят за благото на всички ни."

Какво по-хубаво описание от това за един млад, талантлив и всеотдаен лекар?! Д-р Станева, поздравления от екипа на болница "Надежда"!

След завършването на Медицински университет - София, Д-р Станева започва работа в болница „Надежда“ като специализант по акушерство и гинекология. Освен в родилна зала, работата ѝ я отвежда и в операционната, където открива своето истинско призвание – оперативната гинекология. Споделя, че именно в тази област иска да постигне най-големите си успехи.

Преди няколко години обаче тя се насочва и към едно друго, сравнително ново направление на специалността – естетичната гинекология и с подкрепата на екипа и ръководството на болница „Надежда“ д-р Станева започва да развива успешно това направление в лечебното заведение. Според д-р Станева естетичната гинекология неоправдано е подценявана в медицинските среди, защото има огромен потенциал за успешно неинвазивно лечение на редица изменения в гениталната област при жените.

„Естетичната гинекология не е каприз. Всяка жена се сблъсква със специфични проблеми и потребности на различни етапи от живота си и естетичната гинекология може да помогне почти навсякъде – от репродуктивната възраст, през следродилния период до постменопаузалния.“, споделя младата лекарка.« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: