Новини

 • 22.10.2021
  Д-р Георги Стаменов е номиниран за Любимец на България в категорията Медицината
  Всички Повече
 • 21.10.2021
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДОСТЪПВАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 20.10.2021
  ДОСТЪП БЕЗ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ДО МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ В PARADISE CENTER
  Всички Повече
 • 20.10.2021
  Текстилна токсичност: Какво дебне в дрехите ви?
  Всички Повече
 • 20.10.2021
  Ранното диагностициране на рака на гърдата увеличава многократно шансовете за пълно излекуване
  Всички Повече

На 7-ми, 8-ми и 9-ти декември "Дни на донорството" 2018 ни събира в Надежда в името на новия живот

12.11.2018

ЗА СЪБИТИЕТО

Всяка година, малко преди най-вълшебния празник, под покрива на Надеждата приятели и съмишлeници на каузата „Донорство“ се събират заедно в името най-святата мечта – детето.

Инициативата „Дни на Донорството“ за нас вече е традиция, която заедно с фондация „Майки за донорството“ продължава 6-та поредна година.
Събитието е посветено на донорството на репродуктивни клетки и дава повече информация за това, как този акт на съпричастност помага на хората, които се борят за свое дете; как може да се дарят яйцеклетки или сперматозоиди; какви са условията, на които трябва да отговаря един мъж или жена, за да стане дарител;

Същевременно, там, на „Дните на донорството“, семействата, които се борят за свое бебе, срещат подкрепа и надежда, че ще бъдат родители.

Тази инициатива е и израз на нашата дълбока признателност към хората – донори на репродуктивен материал, които са дарили частица надежда, за да се роди дете.

Не на последно място, „Дни на донорството“ е събитието, което ни обединява в името на една свята мисия - да го има новия Живот.

НАШИТЕ ПОДАРЪЦИ

 • Тази година, на 9-ти декември, ще подадем ръка с безплатни консултации за семейства с репродуктивни проблеми, без значение до къде са стигнали по пътя към своят мечта. На events@maikizadonorstvo.com може да заявите час за консултация с едни от най-изтъкнатите репродуктивни специалисти в България: д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска и д-р Димитър Цветков.
 • Три безплатни ин витро процедури с донорска яйцеклетказа наши пациенти, включени в донорската програма на болницата ще бъдат дарени от МБАЛ “Надежда“ по време на събитието. От 8:30 на 7-ми декември до 17:30 на 9-ти декември на информационния щанд на “Майки за донорството” в болницата можете да пуснете лично листче с желание да участвате в томболата за една от трите процедури.
 • И още: Подарък„Раждане в МБАЛ „Надежда“за трима от вас, пациенти на болница „Надежда“, които очаквате своя рожба и които ще бъдете наши гости на 7-ми, 8-ми и 9-ти декември.

Ще изтеглим имента на хората, които ще получат нашите подаръци на 9-ти декември от 17:30 ч.

Знаем, че чудесата предстоят. Знаем, че ще се роди Живот.

Очакваме ви.

ПРОГРАМА

7-ми декември 2018

8:30 – 19:00 Време за въпроси, отговори и решения. Добре дошли на всички, въпроси табу – няма. Очакваме всеки, който се интересува от донорството като начин да се роди дете. Дали вие ще помогнете на някой непознат или имате нужда от помощ – ние ще бъдем там за да помогнем.

Благотворителен базар.

8-ми декември 2018

8:30 – 19:00 Втори ден на въпроси, отговори и решения. Щастливи срещи със сбъднати мечти и приятели на каузата. Благотворителен базар.

10:30 – 13:00 Програма за децата.

Малки и големи ще се насладят на вълшебствата в света на фокусите. Аниматори с игри и подаръци за най-добрите, рисуване на лице. Дядо Коледа пристига и, разбира се големия червен чувал.

9-ти декември 2018 - Ден на изненади.

8:30 – 18:00 Трети ден на въпроси, отговори и решения. Щастливи срещи със сбъднати мечти и приятели на каузата. Благотворителен базар.

10:30 – 13:00 Програма за децата.

17:30 - 18:00 часа - Теглене на печелившите в томболите с подаръци.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: