Новини

 • 20.10.2021
  ДОСТЪП БЕЗ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ДО МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ В PARADISE CENTER
  Всички Повече
 • 19.10.2021
  БЕЗПЛАТНА ЕХОМАМОГРАФИЯ В ПАКЕТ „ЖЕНСКА КОНСУЛТАЦИЯ“ ДО 24 Г.С.
  Всички Повече
 • 12.10.2021
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДОСТЪПВАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 12.10.2021
  35% ОТСТЪПКА ОТ LIDL ЗА LUPILU ЗА ПАЦИЕНТИ НА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 11.10.2021
  ИЗЛОЖБАТА „ЗА МЕН Е ВАЖНО ТИ ДА СИ ДОБРЕ“
  Всички Повече

Болница "Надежда" ще вземе участие в най-големият форум за репродуктивно здраве в Обединеното Кралство - The Fertility Show

24.09.2021

Болница "Надежда" ще вземе участие в The Fertility Show Online Summit 2021.

Най-големият форум за пациенти с репродуктивни проблеми в Обединеното Кралство - The Fertility Show, тази година се провежда онлайн с виртуално изложение и богата образователа програма.

Екипът на "Надежда" за поредна година ще представи пред британската публика иновациите за лечение на проблемно забременяване у нас, като ще вземе участие и в семинарната част.

Д-р Георги Стаменов, като дългогодишен партньор на форума, е поканен да представи в едночасов разговор темата за влиянието на ендометриозата върху фертилитета при жената - проблем, който стои с еднаква острота пред жените в репродуктивна възраст не само у нас, но и на Острова.

Средно 15% от двойките, които всяка година преминават лечение на инфертилитет в ин витро центъра на "Надежда" са чуждестранни граждани, нерядко след многократни неуспешни опити в чужбина.

Горди сме, че екипът ни печели доверие не само у нас, но и отвъд границите на страната - близо 30% от чуждестранните ни пациенти са от Великобритания, но посрещаме и помагаме на двойки от всички краища на Европа и света.

https://www.thefertilitysummit.com/

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: