Новини

 • 20.09.2019
  Питай Надежда, еп. 35 НЕОНАТОЛОГИЯ - част II
  Всички Повече
 • 19.09.2019
  "Надежда пътува" отново във Видин в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми
  Всички Повече
 • 18.09.2019
  МИОМА И РЕПРОДУКТИВНА ХИРУРГИЯ (видео)
  Всички Повече
 • 16.09.2019
  Д-Р АНДРЕАС ТУРКОВ: МНОГО ЖЕНИ ИСКАТ ДЕТЕ В ТВЪРДЕ НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ, НО ВСЕ ОЩЕ ПРИРОДАТА Е ГОСПОДАР НА ВСИЧ ...
  Всички Повече
 • 14.09.2019
  10 УСПЕШНИ ОПЕРАЦИИ НА ЖИВО ЗА ПО-МАЛКО ОТ 24 ЧАСА В БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“
  Всички Повече

Свободнo място за АГ специализант

Вижте още »

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

За донорството - с любов

За да бъдеш донор, трябва да имаш сърце, в което да побереш болката и мечтите на хората, жадуващи свое дете. А протегнатата ръка ражда Живот – изстрадан и дълго очакван.

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Болница "Надежда" отваря врати за ежегодните Дни на донорството. Традицията продължава!

09.12.2015

БОЛНИЦА НАДЕЖДА ОТНОВО ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА ДНИТЕ НА ДОНОРСТВОТО. ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА!

На 11, 12 и 13 декември в МБАЛ Надежда ще се проведат ежегодните „Дни на донорството“, организирани съвместно с фондация „Майки за донорството“ и фондация "Искам бебе".

В най-хубавото време на годината, когато Коледният дух витае навсякъде около нас, Ви очакваме, за да бъдем заедно и да разберем повече за сбъдването на една Мечта – тази за дълго чакано дете, за дарената надежда и подадената ръка в името на новия живот.

В трите предпразнични дни, в очакване на Рождество да поговорим за Донорството с любов и признателност.

По време на инициативата посветена на донорството на генетичен материал ще имате възможност да се срещнете и поговорите с хора с големи сърца, дарили частичка надежда за рожба, Ще може да попитате нашите специалисти – акушер-гинеколози за този хуманен акт и да научите повече как се случва, какви са изискванията за това спрямо законовите разпоредби, кой, кога и при какви условия може да стане донор на репродуктивен материал.

И защото е месеца на чудесата, болница Надежда предоставя на своите пациенти коледен дар: Три безплатни ин витро процедури с донорска яйцеклетка за пациенти на „Надежда“.

Изискванията, за да заявите участие за безплатните процедури са:

 • Да сте пациент на болницата, отговарящ на медицинските условия за извършване на ин витро процедура с донорска яйцеклетка (да сте включени в донорската програма на МБАЛ „Надежда“)
 • Да подадете заявленията си лично в един от трите дни посветени на Донорството - 11, 12, 13 декември (на 11 декември до 21:00ч. , а на 12 и 13 декември до 17:00ч.), чрез личен пациентски номер, който ще ви бъде предоставен от Регистратура.
 • Да вярвате, че чудесата в живота ни се случват…зщото ние знаем.

Печелившите номера ще бъдат изтеглени на 13 декември от 17:00 ч.

И защото традицията продължава, в трите дни на донорството ще имаме възможност да изразим благодарността си към донорите на репродуктивен материал – онези момичета и момчета, които със сърце помагат на много семейства да сбъднат най-чаканото щастие. Всеки, който желае може да подари коледна играчка за елха, да напише картичка с коледно пожелание или да остави дребен коледен подарък за дарителите на живота.

Чрез координаторите на фондация Майки за донорство и Искам бебе вашият жест на внимание ще стигне до някой, който е помогнал да се роди живот - до дарител на надежда за бебе.

Коледните чудеса се случват и една година време стига за да ги видим. Вижте и ги вие.

Започваме на 11 декември 2015 г. от 8:00 -17:00 ч. с информационен кът, където може да се срещнете с координаторите на фондация Майки за донорството, за да разберете повече за този хуманен акт на съпричастност и подкрепа.

19.30ч. започва постановката на Театър 199 - "Уилям Шекспир - пълни съчинения" , Вход - Свободен

На 12 декември 2015г. отново сме заедно от 8:00 – 17:00 ч. в информационния кът посветен на Донорството в болница Надежда.

11.00 – 12.00ч. Организаторите отправят покана за театър към най-малките
12.00 – 13.00ч. Отново за децата Работилницата на джуджетата

13 декември 2015г.
08.00 – 17.00ч. Информационен кът за Донорството

15.00 – 16.00ч. Работилницата на джуджетата
16.00 – 17.00ч. Театър за деца

Томбола и много изненади за малки и големи!

Очакваме Ви!

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: