Новини

 • 08.12.2021
  Интервю на д-р Стела Чапанова, специалист по асистирана репродукция за в. Доктор.
  Всички Повече
 • 07.12.2021
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДОСТЪПВАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 06.12.2021
  ИНТЕНЗИВЕН КУРС ЗА БЪДЕЩИ РОДИТЕЛИ В МЦ "НАДЕЖДА" В PARADISE CENTER
  Всички Повече
 • 03.12.2021
  Празничен работен график на МБАЛ "Надежда" и Медицински център "Надежда" в Paradise Center
  Всички Повече
 • 02.12.2021
  ПОБЕДИТЕЛИТЕ: Историята на Ирена
  Всички Повече

Безплатни психологически консултации за жени с рак на гърдата и членове на техните семейства

09.11.2021

ПРЕДАЙ НАДЕЖДАТА НАТАТЪК
Като част от кампанията „Запази надежда“, посветена на превенцията, диагностиката и лечението на рака на гърдата, инициативите ни, свързани с подкрепата на жени с онкологични заболявания и техните семейства продължават.

Знаем, че изпитанието, пред което са изправени пациентите с рак на гърдата изисква не само грижа, свързана с лечение на тялото, но и подкрепа в чисто емоционален аспект, която е от съществено значение за справяне с предизвикателствата на това заболяване.

Ето защо през м. ноември, под мотото „Предай надеждата нататък“, подаваме ръка и в това направление, като предоставяме на пациенти на Клиниката по медицинска онкология:

- 10 броя безплатни психологически консултации (по време или след лечение) за жени с рак на гърдата, пациенти на Клиниката по медицинска онкология в МБАЛ “Надежда“.
Консултациите се провеждат от Гинка Петкова, клиничен психолог и здравен коуч в Центъра за психоанализа и медицина на МБАЛ „Надежда“.

- 10 броя безплатни психологически консултации за членове на семействата на жени с рак на гърдата (съпруг/партньор, родител или син/дъщеря на пациентки на Клиниката по медицинска онкология в болница „Надежда“).
Консултациите се провеждат от д-р Велислава Донкина, клиничен психолог и ръководител на Центъра за психоанализа и медицина на МБАЛ „Надежда“

!!! Записване за безплатна консултация може да направите наzapazi.me:След като получим заявката Ви, ще се свържем с Вас за да фиксираме ден и час за провеждането на консултацията.
След изчерпване на местата, формата ще бъде затворена.


« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: