Новини

  • 22.09.2020
    МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ В МОЛ „ПАРАДАЙС“ ЩЕ ОТВОРИ СРЕДАТА НА ОКТОМВРИ
    Всички Повече
  • 21.09.2020
    ЛЕКАРИ ОТ МБАЛ „НАДЕЖДА“ ПРЕДСТАВИХА НОВОСТИ ЗА УСПЕШНАТА БОРБАТА С ЕНДОМЕТРИОЗАТА
    Всички Повече
  • 17.09.2020
    Честит празник от д-р Георги Стаменов
    Всички Повече
  • 13.09.2020
    НОЩТА НА ГОЛЕМИТЕ БЕБЕТА В БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“
    Всички Повече
  • 09.09.2020
    ПРАЗНИКЪТ НА "НАДЕЖДА" - ТАЗИ ГОДИНА ПО-РАЗЛИЧЕН
    Всички Повече

Акушерките на болница „Надежда“ с успешно представяне в инициативата „И за мама“

03.12.2018

Двудневен интензивен безплатен курс за бъдещи родители „И за мама“ събра на 650 участника в НДК през почивните дни. Програмата на събитието беше изключително богата и разнообразна, и включваше теми за проследяването на бременността и раждането, за отглеждането на детето, за кърменето и имунизациите, за следродилната депресия и др.

С изключителен успех премина представянето на ак. Надежда Стаменова. Нейната презентация на тема „Обезболяване на раждането“ предизвика интерес и много въпроси от страна на бъдещите родители. На щанда на болница „Надежда“ и през двата дни акушерките ни от Родилна зала посрещаха всеки, който имаше въпроси относно раждането и престоя в „Надежда“, Дните на отворени врати в болницата, съхранението на стволови клетки в биобанка „Биорегенерация“.

Безспорно, разговорите с акушерките Надежда Стаменова, Анжела Джаркина, Боряна Чуканова, Силвия Борисова и Емилия Самуилова бяха полезени за бременните дами. Вярваме, че подобни инициативи, предоставящи възможност за директен контакт със специалистите, които стоят най-близо до раждащата жена, са стъпка към преодоляване на безпокойството от предстоящото раждане, което много жени изпитват.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: