Новини

 • 18.09.2021
  Изследвайте регулярно хормоните, които показват състоянието на яйчниковия резерв.
  Всички Повече
 • 17.09.2021
  Честит празник на вярата, надеждата и любовта!
  Всички Повече
 • 14.09.2021
  АКТИВНА Е ФОРМАТА ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ПАКЕТ "ОЦЕНКА НА ЯЙЧНИКОВ РЕЗЕРВ" ЗА ЖЕНИ ОТ 28 ДО 39 ГОДИНИ
  Всички Повече
 • 13.09.2021
  КАМПАНИЯТА „ЗАПАЗИ НАДЕЖДА“ НА БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“ СЪС СИЛНО ПОСЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ!
  Всички Повече
 • 08.09.2021
  Стягане на тазовото дъно
  Всички Повече

Една от тайните на успеха в "Надежда" е това, че напълно осъзнаваме колко е важна екипната работа за всеки отделен медицински случай. Днес, с напредъка на медицинската наука, не съществува такова понятие като истински универсален лекар, който в същото време да е способен да обхване в детайл всяко медицинско направление.

В грижата за вас си помагаме взаимно - с лекари от различни специалности, които заедно да разплетат всеки индивидуален случай.

Не на последно място техните знания и умения са на ваше разположение и в часове за свободен прием - когато имате нужда да получите консултация и преглед от специалист.

В този раздел на сайта ние поетапно ще ви представяме лекарите специалисти от екипа ни, които са на ваше разположение за консултации и прегледи.

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница:

Още полезна информация

Консултация с онкодерматолог

В МБАЛ "Надежда" функционира експертен консултативен център за диагностика и лечение на кожните тумори.Прегледи: понеделник и четвъртък от 14.30 ч., при доц. Красимир Киров, водещ специалист в областта на онкодерматологията.

Вижте повече »

Вътрешни болести

Консултативен кабинет №13 - „Вътрешни болести и гастроентерология" е разположен на партерен етаж на болница „Надежда“ в дясно крило от Централния вход. На разположение на пациентите на „Надежда“ е д-р Валентина Петрова, специалист „Вътрешни болести и гастроентерология“

Вижте повече »

Ангилогия - Съдова медицина

Основен акцент в работата ни са както диагностиката и миниинвазивното (по-известно като „безкръвно“) лечение на разширени вени, така и диагностиката и профилактиката на периферните артериални заболявания.

Вижте повече »

Консултация с уролог, андролог

Кабинет Урология и андрология се намира на партерен етаж на болницата, каб. №12 (до андрологична лаборатория). В него се извършват консултативни прегледи, следоперативни превръзки, ехография, както и разглеждане на документи за издаване на експертно становище.

Вижте повече »

Консултация с хирург

Хернии на предна коремна стена, следоперативни хернии, доброкачествени и злокачествени заболявания на млечната жлеза, миниинвазивна хирургия на хемороиди - THD, заболявания на аналната област, хирургия на тънки и дебели черва, апендицити, дермоидни кисти и перианални фистули.

Вижте повече »

Фетална/неонатална кардиология

Съвременната медицина позволява диагностициране на голяма част от аномалиите на плода по време на вътреутробното развитие. Най-честите вродени аномалии са вродените сърдечни малформации (ВСМ) . Установяването им по време на бременността става чрез фетална ехокардиография (ФЕ).

Вижте повече »

Педиатричен кабинет - детски болести

Педиатричният кабинет на болница „Надежда“ се намира на партерен етаж до залата за изписване на бебета. В кабинета, след предварително записване на час, педиатри и неонатолози от Неонатологично отделение, както и външен консултант провеждат прегледи по график.

Вижте повече »

Емоционален консултант. Консултация с психолог

Към кабинета функционира психодиагностична лаборатория, използваща адаптирани методики за изследване на депресия, тревожност, стрес, агресия и др., пряко корелиращи с медицинското лечение. Изследва се и социален спектър: мотивация, професионална ориентация, потребност от одобрение и мн. др.

Вижте повече »

Акупунктура и ин витро

Редица проучвания в САЩ и Европа показаха повишаване на успеваемостта на репродуктивните технологии ( ин витро ) в комбинция с акупунктурна терапия. В следствие на това и използването й при ембрионален трансфер стана рутинна практика в световен мащаб.

Вижте повече »

Кабинет по кърмене

Кабинетът по кърмене към МБАЛ за женско здраве Надежда е още една стъпка към доизграждането на образа на иновативна и различна болница. Кабинетът предоставя на майките помощ и подкрепа за кърмене и хранене на бебето.

Вижте повече »