Новини

 • 19.05.2018
  Успешен старт на Програмата за продължаващо обучение за млади специалисти в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече
 • 18.05.2018
  Празник на детето - ПРОДЪЛЖЕНИЕТО в Надежда на 3 юни 2018
  Всички Повече
 • 18.05.2018
  Видео: See & Treat: The New Trends in Office Hysteroscopy - двудневен уъркшоп с проф. Бетоки и проф. Хаимович
  Всички Повече
 • 17.05.2018
  От 1 юни в "Надежда" ще има възможност за консултации при медицински онколог или хирург с направление от личн ...
  Всички Повече
 • 17.05.2018
  Училище „Бременност и раждане без страх“ на CredoWeb и МБАЛ Надежда в рамките на изложението "БУЛМЕДИКА БУЛДЕН ...
  Всички Повече

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Мая Арнаудова

Здравейте, Ангели на Щастието!

Преди почти две години родих моят прекрасен и дълго очакван син Момчил! И изведнъж животът ми стана различен, щастлив, смислен, изпълнен с вдъхновение, с неописуема радост, със смисъл!.......А бях друга преди това чудо да се случи и на мен, бях изтощена от борбата да имам и аз рожба, от ходенето по доктори,от различните подмятания на близки и не толкова близки хора, от чувството за празнота и болка, бях съкрушена, нещастна, безсилна!

И така докато срещнах моите ангели на щастието - д-р Стаменов, д-р Персенска и целият персонал в клиника Надежда!Още когато престъпих прага на клиниката и ме посрещнаха момичетата от информация някакъв прилив на енергия решително ме обзе и това чувство не ме напусна до момента, в който разбрах благата вест, че нося дете! Още след първия преглед се съвзех, събрах всичките си сили и се мотивирах да се боря и да постигна това, което най - много желая - да имам дете! Благодарение на д-р Стаменов и на д- р Персенска и на подкрепата на съпруга ми и близките ми преминах успешно и леко всички процедури и най - накрая чух най - чаканото нещо от устата на д- р Персенска " Мая, честито бременна си!!!" Сигурна съм, че в този миг нямаше по - щастлива жена от мен......и по - уплашена - ами сега, дали всичко ще е наред, как ли се чувства бебчето ми, здраво ли е, добре ли се развива, защо не рита, защо рита ...........и стотици други въпроси, които в повечето случаи може и да не си ги зададеш, но когато дълго си се борил, за да усетиш, че един нов живот расте в теб....! и на всички тези въпроси се намери кой да ми даде отговор- с благия си поглед и топлия си глас един друг ангел - д-р Сигридов ми помогна да премина успешно и щастливо през най - прекрасните и неповторими девет месеца от живота ми !

Само да не забравя да спомена и други много важни ангели - ембриолозите, които след всяко от изследванията, които мъжа ми правеше при тях намираха как да ни окуражат, въпреки лошите резултати!

И такаа .... дойде дългоочакваният ден и на 15 . 02 .2011 г се роди моят красив син Момчил, пое го опитната д-р Григорова, асистираше и д- р Игов! Моят син ми даде не само смисъл да живея и да се чувствам пълноценна жена и съпруга, той ми даде и сили да преодолея една от най - тежките загуби в живота ми тази на майка ми и тази на баба ми, която ме е отгледала! Месец след като родих сина си щастието ми беше помрачено от тежката диагноза, която поставиха като изневиделица на майка ми - рак на панкреаса. И двамата ми родители са потомствени лекари с дългогодишен стаж - майка ми беше педиатър повече от 35 години и мъката и, че няма да може да прегръща и да се радва на собственото си и единствено внуче я убиваше по - бързо от самата болест! Аз и малкият ми син бяхме всекидневно до нея, до леглото и, дори в болницата при нея и до момента в който издъхна тя все ми повтаряше, че всеки среща своите ангели и че аз съм срещнала вече моите, защото имам прекрасно бебе! Около месец след смъртта на майка ми и баба ми изпадна в кома и почина........!
Единствено моят прекрасен син, това невероятно добро и усмихнато малко момченце ми дава сили да продължавам и да се усмихвам!Той е не само моя опора, а и на брат ми и на баща ми и на дядо ми - той е нашият голяяяяяям свят!

Благодаря ви, че го има !!!Господ да ви пази!Аз вярвам, че съм срещнала моите ангели и това сте Вие!

Една щастлива майка

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: