Новини

 • 19.05.2018
  Успешен старт на Програмата за продължаващо обучение за млади специалисти в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече
 • 18.05.2018
  Празник на детето - ПРОДЪЛЖЕНИЕТО в Надежда на 3 юни 2018
  Всички Повече
 • 18.05.2018
  Видео: See & Treat: The New Trends in Office Hysteroscopy - двудневен уъркшоп с проф. Бетоки и проф. Хаимович
  Всички Повече
 • 17.05.2018
  От 1 юни в "Надежда" ще има възможност за консултации при медицински онколог или хирург с направление от личн ...
  Всички Повече
 • 17.05.2018
  Училище „Бременност и раждане без страх“ на CredoWeb и МБАЛ Надежда в рамките на изложението "БУЛМЕДИКА БУЛДЕН ...
  Всички Повече

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Даниела Иванова

Живота е низ от решения, които вземаме всеки ден!

За семействата искащи деца, но с репродуктивни проблеми има две възможности: да си осиновят дете или да продължат лечението на стерилитета. За онези решили да си осиновят дете мисля, че трябва да са изпълнени с много любов, която да дадат на осиновеното си дете. За семействата решили да продължат борбата искам само да кажа: бъдете много смели и много много търпеливи. Всяка сълза, която пролеете, всеки преглед, всяка инжекция Ви приближават до мечтата Ви. Пожелавам на всички тези семейства да прегърнат своето дете. Неописуемо е. Прекрасно е.

Дълги години се лекувах от поликистозни яйчници, не се излекувах. Омъжих се и заедно със съпруга ми продължихме лечението. Попаднахме на лекар, който не каза: не мога да се справя, а продължи да опитва и прибави още проблеми към вече съществуващите. През 2008 год. след съвет от една приятелка отидох в Център „Надежда”. Добра поличба беше, че първият човек който видях след като излязох от асансьора беше д-р Персенска. По време на лечението ми беше достатъчно само да я видя и започвах да вярвам, че ще успея. Впоследствие всички от екипа се оказаха много отзивчиви и любезни. Благодаря Ви!

Сега се радвам на моя прекрасен и специален син. Той е вече на 2 години и 3 месеца и всеки ден изпълва лицето ми с усмивки, а сърцето ми с любов. Всеки негов поглед с тези усмихнати очи ме изпълва и с Благодарност към Бог, че ме дари с такова щастие. Казват, че децата избират кога да се появят. Благодаря и на синът ни Самуил, че ни избра за свои родители.

Пожелавам на всички семейства с репродуктивни проблеми да бъдат избрани от едно специално дете.

« Обратно

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница: