Новини

 • 22.10.2021
  Д-р Георги Стаменов е номиниран за Любимец на България в категорията Медицината
  Всички Повече
 • 21.10.2021
  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА ДОСТЪПВАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ "НАДЕЖДА" ПРИ COVID-19
  Всички Повече
 • 20.10.2021
  ДОСТЪП БЕЗ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ДО МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „НАДЕЖДА“ В PARADISE CENTER
  Всички Повече
 • 20.10.2021
  Текстилна токсичност: Какво дебне в дрехите ви?
  Всички Повече
 • 20.10.2021
  Ранното диагностициране на рака на гърдата увеличава многократно шансовете за пълно излекуване
  Всички Повече
Роди се бебе

Разкази за Надеждата

Това са вашите истории – истински, неподправени, случили се, случващи се. И ако за миг се почуствате изоставени в битката за бебе, и ако за миг усетите, че сте сами в тази борба, открийти ги - тях, другите, които вече са сбъднали своята мечта или търсят пътя, точно като вас. Съпреживейте радостта, тъгата и мечти им. Вижте как и в техния живот надеждата се преплита с много изпитания, но и с много победи. Тогава сърцата ще санат дом за Вярата, а тя ще ни подкрепя в общия ни път - към вашата мечта. Споделете с нас копнежа, преживяванията, мислите си – добавете страничка, написана от вас в книгата на Надеждата, а ние ще я пазим тук, за да ни дава сили. Благодарим на всички вас, момичета и момчета, които споделиха своите истории. Вие сте вдъхновение.

Вижте повече »

Пътепис на Надеждата

Да тръгнем по стъпките на вярата - тази, която е давала сили на хората, много преди медицината да им подари надеждата. Да посетим места, осеяни с чудеса, претворени в легенди. Да, има такива сакрални кътчета в България, заредени с енергия, която, не може да си обясним. Обгърнати в мистичност, увековечени в предания, те пазят спомена за случки, които ни карат да излезем от динамиката на забързания делник, да поспрем и да отсеем значимото в живота си. Вярата, приятели, е сърцето на всеки успех, вярата прави чудеса, вярата дава сили. Каним ви на нашия виртуален пътеводител на Надеждата, за да се докоснем до чудесата, която тя твори... защото Сътворението и Раждането на новия живот е Чудо, най-великото, което се случва пред очите ни всеки ден... с вяра.

Вижте повече »

Послания на Надеждата - Мисъл на деня

Бисерчета мъдрост, събирани с любов.
И просто хей така, за да озариш деня, вземи си своя мисъл, която ще разкрие истина една, че ... най-същественото е неведимо... дълбоко в сърцата ни е скрито и носи светлина. Поспри и прочети.
И сякаш забързания ден затихва, светът престава да е шумен и враждебен, в ума ни се пробужда светлина. Поглеждаш в дланите си, сбирали години болка, щастие, копнеж и осъзнаваш, че държиш в ръцете си най-ценното - живота. Вдигни очи към Слънцето, вземи от него топлина, тръгни уверено, прегърнал любовта... към своята най-истинска, бленувана мечта.

Вижте повече »

Орисница на Надеждата

Има дни, в които търсиш знаци, за да наредиш по тях картата на собствената си съдба. Виждаш ги навсякъде около себе си, откриваш ги в сърцето си, в лицата на случайни минувачи, в синьото безоблачно небе. Има и такива дни...
Но ние вярваме, че съществува друг двигател на успеха. Зад всяко сбъднато желание, зад всяко малко чудо в живота ни, зад всяка реализирана мечта се крие много труд и вяра в собствените ни възможности. И нашата Орисница на Надеждата знае това. Тя гледа в бъдещето ти с усмивка, изтъкана от милувката на вярата - в това, което си. Повярвай в себе си и продължи с увереност напред, а късчето надежда, което ще откриеш тук, да бъде светлинка, в онези дни, в които търсиш знак... с любов!

Вижте повече »

Хороскоп на Надеждата

В съзнанието на всяко момиче стои представата за това, каква майка ще е, дали ще се справя както трябва. Ние знаем, че въпреки страховете и колебанията, вие ще сте прекрасни родители на най-добрите деца и с много надежда пожелаваме на вяка една от вас да чуе скоро думичката „Мама“. Но и ако това не е достатъчно, вижте какво вещае зведната карта на Надеждата, която подреди за нас известната астроложка Мира Кунева. С какво ще се отличава вашето бебенце в зависимост от неговата зодия. Насладете се на звездната прогноза и дано тя донесе много усмивки, защото най-добрата майка е предопределена за най-добрите деца - за вашите, нашите, за всички удивителни създания, които изпълват живота ни със смисъл.

Вижте повече »

Звездите на "Надежда"

Всяка снимка крие тайната на сбъдната надежда за нов живот. Всяка снимка е история на копнежа по дете. Всяка снимка е послание за обич и вяра в добрия край, в нашето бъдеще. Всяка снимка е знак, че трудният път към най-истинското щастие си заслужава. И това ни дава сили, за да продължаваме напред - всеки ден, с надежда и увереност, че детската усмивка е най-прекрасното предизвикателство пред нас – екипа на „Надежда“. Изпратете и Вашата сбъдната мечта - в снимки или просто описана с думи. Тя ще бъде бялата лястовичка на Вярата и Любовта за всички, които пътуват към своята мечта...И пътя става по-лек, и хоризонтът просветлява, когато Надеждата е верен спътник на всяка наша стъпка, на всеки наш копнеж!

Вижте повече »

Календар на щастието

Честит рожден ден! Всеки ден в Надежда се сбъдва мечта. Всеки ден при нас се ражда Живот! Ражда се дете! Всеки ден някъде някой малък герой, част от историята на Надеждата празнува своя рожден ден. Скъпи мами и татковци, нека съберем в този Календара на Щастието всички Ваши - Наши бебета и да празнуваме заедно техния празник. И никога да не забравяме, че пътищата ни са се пресекли, за да се роди най – прекрасното на този свят – Вашето дете. Всички бебета, които са сбъднати в нашата болница и/или родени в нея вече си имат своето мъничко място в този сайт. То ще ни напомнят всеки ден, че това, което правим има своя огромен и най-висш смисъл. Нека бъдем част от Вашия празник и покажем на целия свят колко прекрасни са децата ни.

Вижте повече »