Новини

 • 22.01.2020
  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С Д-Р СТАМЕНОВ НА МЕДИЦИНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЦЮРИХ, ШВЕЙЦАРИЯ
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  БУРЯ ОТ ЕМОЦИИ НА БАБИНДЕН В "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Виляна Георгиева

биолог

Здравейте, бих искала да ви се представя - аз се казвам Виляна Георгиева. Родена съм на 16.04.1986 г. във Враца. Град, живописно разположен в полите на Балкана. Зодия Овен – упорита, искрена, усмихната, на моменти инатлива, стараеща се да се учи от грешките си. Една всеизвестна фраза за града е: „Във Враца гарга не каца” – защото е гнездо на орли. Завършила съм Природо-математическата гимназия „Академик Ив. Ценов” с профил биология и английски език през 2005 г. Същата година записах специалност биология в Софийския университет и продължих да надграждам положените основи в училище. Не спрях и след това записах магистратура „Клетъчна биология и патология” отново в Софийския университет. От малка изучавам различни изкуства: музика (акордеон), танци (хореография), рисуване, а сега и изкуството да създавам нов живот.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

През месец март ежегодно се провежда конгрес по стерилитет, контрацепция, хормонозаместителна терапия и гинекологична ендоскопия в Боровец, в който участват не само българи, но и чужденци, с които си „сверяваме” часовниците и учим нови подходи и методи за подбор, пречистване, анализ на сперматозоиди, яйцеклетки и ембриони.

Интереси, хоби, свободно време:

Много обичам да слушам музика. Свободното си време прекарвам: с моето семейство, разходки сред природата, с кучето ми, ходене на кино. Опитвам се да събера повече печати и пощенски марки от 100-те национални туристически обекта.

Не забравям, че...

Малките жестове в живота правят хората много щастливи и дори и в трудни моменти, те са ОГРОМНИ в техните очи.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Възхищавам се на хората, които не щадят силите си и се стремят по всякакъв начин да помагат за осъществяването на една мечта - БЕБЕ. Целият екип е като едно голямо семейство - винаги можеш да разчиташ на него.

« Обратно в екип