Новини

 • 21.06.2021
  БЕЗПЛАТНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ НА 3-ТА СЛИВИЦА ПРИ ДЕЦА
  Всички Повече
 • 18.06.2021
  9 ВОДЕЩИ ЛЕКАРИ ОТ БОЛНИЦА “НАДЕЖДА“ С УЧАСТИЕ НА ГОДИШНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА AСОЦИАЦИЯ ПО MЕДИЦИНСКА ...
  Всички Повече
 • 18.06.2021
  ПРОФ. Д-Р ИВАН ЩЕРЕВ: НАЙ-ДОБРОТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ПАЦИЕНТ С КАРЦИНОМ Е УЧАСТИЕТО В КЛИНИЧНО ПРОУЧВАНЕ
  Всички Повече
 • 17.06.2021
  Д-р Мила Петрова: Нашата страна е съизмерима по възможност за лекарствено лечение с всички европейски страни
  Всички Повече
 • 15.06.2021
  В рубриката ПОБЕДИТЕЛИТЕ: Историята на Диляна Василева и нейната голяма победа - Виктория
  Всички Повече

Виляна Георгиева

биолог

Здравейте, бих искала да ви се представя - аз се казвам Виляна Георгиева. Родена съм на 16.04.1986 г. във Враца. Град, живописно разположен в полите на Балкана. Зодия Овен – упорита, искрена, усмихната, на моменти инатлива, стараеща се да се учи от грешките си. Една всеизвестна фраза за града е: „Във Враца гарга не каца” – защото е гнездо на орли. Завършила съм Природо-математическата гимназия „Академик Ив. Ценов” с профил биология и английски език през 2005 г. Същата година записах специалност биология в Софийския университет и продължих да надграждам положените основи в училище. Не спрях и след това записах магистратура „Клетъчна биология и патология” отново в Софийския университет. От малка изучавам различни изкуства: музика (акордеон), танци (хореография), рисуване, а сега и изкуството да създавам нов живот.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

През месец март ежегодно се провежда конгрес по стерилитет, контрацепция, хормонозаместителна терапия и гинекологична ендоскопия в Боровец, в който участват не само българи, но и чужденци, с които си „сверяваме” часовниците и учим нови подходи и методи за подбор, пречистване, анализ на сперматозоиди, яйцеклетки и ембриони.

Интереси, хоби, свободно време:

Много обичам да слушам музика. Свободното си време прекарвам: с моето семейство, разходки сред природата, с кучето ми, ходене на кино. Опитвам се да събера повече печати и пощенски марки от 100-те национални туристически обекта.

Не забравям, че...

Малките жестове в живота правят хората много щастливи и дори и в трудни моменти, те са ОГРОМНИ в техните очи.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Възхищавам се на хората, които не щадят силите си и се стремят по всякакъв начин да помагат за осъществяването на една мечта - БЕБЕ. Целият екип е като едно голямо семейство - винаги можеш да разчиташ на него.

« Обратно в екип