Новини

 • 15.01.2021
  8 блиц интервюта с 8 специалисти за 8-ия рожден ден на болница "Надежда"
  Всички Повече
 • 14.01.2021
  Технически проблем с приложението Nadezhda Mobile
  Всички Повече
 • 13.01.2021
  8 ГОДИНИ МБАЛ "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 11.01.2021
  Свободно място за лекар, специализант по Акушерство и гинекология
  Всички Повече
 • 07.01.2021
  Проф. Иван Щерев: Лечението с химиотерапия е еднакво и у нас, и в чужбина
  Всички Повече

Виляна Георгиева

биолог

Здравейте, бих искала да ви се представя - аз се казвам Виляна Георгиева. Родена съм на 16.04.1986 г. във Враца. Град, живописно разположен в полите на Балкана. Зодия Овен – упорита, искрена, усмихната, на моменти инатлива, стараеща се да се учи от грешките си. Една всеизвестна фраза за града е: „Във Враца гарга не каца” – защото е гнездо на орли. Завършила съм Природо-математическата гимназия „Академик Ив. Ценов” с профил биология и английски език през 2005 г. Същата година записах специалност биология в Софийския университет и продължих да надграждам положените основи в училище. Не спрях и след това записах магистратура „Клетъчна биология и патология” отново в Софийския университет. От малка изучавам различни изкуства: музика (акордеон), танци (хореография), рисуване, а сега и изкуството да създавам нов живот.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

През месец март ежегодно се провежда конгрес по стерилитет, контрацепция, хормонозаместителна терапия и гинекологична ендоскопия в Боровец, в който участват не само българи, но и чужденци, с които си „сверяваме” часовниците и учим нови подходи и методи за подбор, пречистване, анализ на сперматозоиди, яйцеклетки и ембриони.

Интереси, хоби, свободно време:

Много обичам да слушам музика. Свободното си време прекарвам: с моето семейство, разходки сред природата, с кучето ми, ходене на кино. Опитвам се да събера повече печати и пощенски марки от 100-те национални туристически обекта.

Не забравям, че...

Малките жестове в живота правят хората много щастливи и дори и в трудни моменти, те са ОГРОМНИ в техните очи.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Възхищавам се на хората, които не щадят силите си и се стремят по всякакъв начин да помагат за осъществяването на една мечта - БЕБЕ. Целият екип е като едно голямо семейство - винаги можеш да разчиташ на него.

« Обратно в екип