Новини

 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече
 • 29.01.2018
  Профилактични прегледи за рак на гърдата на символична цена в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Валентина Делин

акушерка

Здравейте,
Приятно ми е да се запознаем. Казвам се Валентина Георгиева Делин, родена съм на 20.05.1965 г. в прекрасния Пловдив - града на седемте тепета, сгушен в полите на Родопите.
Отгледана и възпитана от своите родители, още от най-ранните си години научих колко безценно нещо е ЖИВОТЪТ и всяко живо същество в него, какви усилия, търпение и любов са нужни, за да го създадеш, съхраниш и поддържаш. Благодарна съм за грижите, напътствията и подкрепата, която моите родители са ми давали през целия ми житейски път до тук. Думите на покойния ми баща „Ти можеш, ти ще успееш, моето момиче - стига само да ПОВЯРВАШ в себе си” - винаги са ми помагали в трудни моменти!
Завърших ПВИ „Мара Малеева” - гр. Пловдив през 1992 г. със специалност "акушерка". Работила съм в почти всички клинични звена в сферата на акушерството и гинекологията и така натрупах своя професионален опит.
По-късно, през 1998 г., завърших „Административен и здравен мениджмънт” в ПУ „Паисий Хилендарски” с пълно отличие. Последва допълнителна поредица от курсове и други форми на продължаващо обучение с цел повишаване на професионалната ми квалификация.
Акушерството и гинекологията са един малък микрокосмос от необятната вселена , наречена МЕДИЦИНА, която е пълна със своите загадки и предизвикателства. За да си на „ти“ с нещата в нея трябва да вървиш винаги напред със своите знания, умения и да трупаш непрестанно опит!

Не забравям, че...

Нужно е винаги да се доверявам на вътрешния си глас - убеждение в правотата на нещата – да помогна, да съм съпричастна с болката, радостта и копнежа на другите! Просто … да бъда ЧОВЕК!

Защо избрах да работя в "Надежда":

За мен е чест да съм част от екипа! Тук се сбъдват най-истинските и съкровени мечти на хората благодарение на екипа професионалисти от лекари, акушерки и сестри – хора, отдадени изцяло и безрезервно на своята професия - с много любов!

« Обратно в екип