Новини

 • 24.01.2020
  Ограничения в работата на "МБАЛ"Надежда" по повод обявената грипна епидемия за територита на София-град от 27. ...
  Всички Повече
 • 22.01.2020
  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С Д-Р СТАМЕНОВ НА МЕДИЦИНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЦЮРИХ, ШВЕЙЦАРИЯ
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  БУРЯ ОТ ЕМОЦИИ НА БАБИНДЕН В "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Валентина Делин

акушерка

Здравейте,
Приятно ми е да се запознаем. Казвам се Валентина Георгиева Делин, родена съм на 20.05.1965 г. в прекрасния Пловдив - града на седемте тепета, сгушен в полите на Родопите.
Отгледана и възпитана от своите родители, още от най-ранните си години научих колко безценно нещо е ЖИВОТЪТ и всяко живо същество в него, какви усилия, търпение и любов са нужни, за да го създадеш, съхраниш и поддържаш. Благодарна съм за грижите, напътствията и подкрепата, която моите родители са ми давали през целия ми житейски път до тук. Думите на покойния ми баща „Ти можеш, ти ще успееш, моето момиче - стига само да ПОВЯРВАШ в себе си” - винаги са ми помагали в трудни моменти!
Завърших ПВИ „Мара Малеева” - гр. Пловдив през 1992 г. със специалност "акушерка". Работила съм в почти всички клинични звена в сферата на акушерството и гинекологията и така натрупах своя професионален опит.
По-късно, през 1998 г., завърших „Административен и здравен мениджмънт” в ПУ „Паисий Хилендарски” с пълно отличие. Последва допълнителна поредица от курсове и други форми на продължаващо обучение с цел повишаване на професионалната ми квалификация.
Акушерството и гинекологията са един малък микрокосмос от необятната вселена , наречена МЕДИЦИНА, която е пълна със своите загадки и предизвикателства. За да си на „ти“ с нещата в нея трябва да вървиш винаги напред със своите знания, умения и да трупаш непрестанно опит!

Не забравям, че...

Нужно е винаги да се доверявам на вътрешния си глас - убеждение в правотата на нещата – да помогна, да съм съпричастна с болката, радостта и копнежа на другите! Просто … да бъда ЧОВЕК!

Защо избрах да работя в "Надежда":

За мен е чест да съм част от екипа! Тук се сбъдват най-истинските и съкровени мечти на хората благодарение на екипа професионалисти от лекари, акушерки и сестри – хора, отдадени изцяло и безрезервно на своята професия - с много любов!

« Обратно в екип