Новини

 • 02.04.2020
  ПО-СТРОГИ ПРЕДОХРАНИТЕЛНИ МЕРКИ В МБАЛ "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 02.04.2020
  МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ПРИ РАЖДАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ „НАДЕЖДА“ В ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ
  Всички Повече
 • 26.03.2020
  ИНТЕРВЮ НА Д-Р КРИСТИНА ЧАЧЕВА ЗА NOVA: Няма данни COVID-19 да се предава от бременна жена на плода
  Всички Повече
 • 25.03.2020
  Д-р Павлина Арабаджикова за сп. ЕВА: "Бременност в условията на COVID-19"
  Всички Повече
 • 22.03.2020
  ЧЕРВЕН ТЕЛЕФОН при започващо раждане и грипоподобни симптоми
  Всички Повече

Валентина Делин

акушерка

Здравейте,
Приятно ми е да се запознаем. Казвам се Валентина Георгиева Делин, родена съм на 20.05.1965 г. в прекрасния Пловдив - града на седемте тепета, сгушен в полите на Родопите.
Отгледана и възпитана от своите родители, още от най-ранните си години научих колко безценно нещо е ЖИВОТЪТ и всяко живо същество в него, какви усилия, търпение и любов са нужни, за да го създадеш, съхраниш и поддържаш. Благодарна съм за грижите, напътствията и подкрепата, която моите родители са ми давали през целия ми житейски път до тук. Думите на покойния ми баща „Ти можеш, ти ще успееш, моето момиче - стига само да ПОВЯРВАШ в себе си” - винаги са ми помагали в трудни моменти!
Завърших ПВИ „Мара Малеева” - гр. Пловдив през 1992 г. със специалност "акушерка". Работила съм в почти всички клинични звена в сферата на акушерството и гинекологията и така натрупах своя професионален опит.
По-късно, през 1998 г., завърших „Административен и здравен мениджмънт” в ПУ „Паисий Хилендарски” с пълно отличие. Последва допълнителна поредица от курсове и други форми на продължаващо обучение с цел повишаване на професионалната ми квалификация.
Акушерството и гинекологията са един малък микрокосмос от необятната вселена , наречена МЕДИЦИНА, която е пълна със своите загадки и предизвикателства. За да си на „ти“ с нещата в нея трябва да вървиш винаги напред със своите знания, умения и да трупаш непрестанно опит!

Не забравям, че...

Нужно е винаги да се доверявам на вътрешния си глас - убеждение в правотата на нещата – да помогна, да съм съпричастна с болката, радостта и копнежа на другите! Просто … да бъда ЧОВЕК!

Защо избрах да работя в "Надежда":

За мен е чест да съм част от екипа! Тук се сбъдват най-истинските и съкровени мечти на хората благодарение на екипа професионалисти от лекари, акушерки и сестри – хора, отдадени изцяло и безрезервно на своята професия - с много любов!

« Обратно в екип