Новини

 • 19.02.2018
  За специалисти: курс "Доплерова сонография по време на бременността" в болница Надежда
  Всички Повече
 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Тодор Чаушев

биолог

Здравейте.
Казвам се Тодор Ангелов Чаушев. Роден съм в град Несебър на 15.07.1975 г. Завърших средното си образование в родния си град (1982-1993) в СОУ „Любен Каравелов“. През 1993 година ме приеха да уча в Биологически факултет на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Там специализирах „Клетъчна биология и Биология на развитието“. През 1998 започнах работа в секция „Молекулярна имунология“ към ИБИР-БАН. През 2006 започнах работа в Репродуктивен център „Надежда“.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Областта, в която работим е изключително разнообразна и динамична. В нея са включени много специалисти от различни области, които всеки ден откриват нещо ново. Това ни задължава да бъдем непрекъснато в крак с новостите, да вземаме най-доброто от нашия и опита на другите, за да го приложим по най-добрия начин в работата ни. Така сме по-пълноценни като специалисти и като хора. Ето защо високият професионализъм, който демонстрираме ежедневно е плод не само на упоритата работа в центъра, но и на участието ни в десетки световни форуми, посветени на репродуктивното здраве.

Интереси, хоби, свободно време:

В свободното си време обичам да чета книги и да гледам филми.
Много обичам да спя и да ям, ето защо леглото ми е удобно и често готвя.
Обичам танците – да гледам и танцувам.
Обичам да пътувам.

Не забравям, че...

Не забравям,че съм жив .. Животът е чудо !

Защо избрах да работя в "Надежда":

Работата ми в Репродуктивен център „Надежда“ е изключително предизвикателство за мен. Избрах да работя тук поради три основни причини:
Естеството на работата. Възможността да си отговоря на въпроси с фундаментално значение. Любопитството.
Екипът. Възможността да работя с изключителни специалисти и хора. Работната атмосфера.
Хората с проблеми. Възможността да помагам на .. и усмихвам хората :)

« Обратно в екип