Новини

 • 21.09.2020
  ЛЕКАРИ ОТ МБАЛ „НАДЕЖДА“ ПРЕДСТАВИХА НОВОСТИ ЗА УСПЕШНАТА БОРБАТА С ЕНДОМЕТРИОЗАТА
  Всички Повече
 • 17.09.2020
  Честит празник от д-р Георги Стаменов
  Всички Повече
 • 13.09.2020
  НОЩТА НА ГОЛЕМИТЕ БЕБЕТА В БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“
  Всички Повече
 • 09.09.2020
  ПРАЗНИКЪТ НА "НАДЕЖДА" - ТАЗИ ГОДИНА ПО-РАЗЛИЧЕН
  Всички Повече
 • 12.08.2020
  НОВИ ОНЛАЙН УСЛУГИ, ДОСТЪПНИ ПРЕЗ ВАШИЯ ПАЦИЕНТСКИ ПРОФИЛ
  Всички Повече

Радослава Димитрова

акушерка

Чашата е винаги наполовина пълна....

...зад ъгъла винаги има още една възможност

Вярвай в това!

Здравейте,

Казвам се Радослава Стефанова Димитрова. Родена съм в гр.Оряхово в семейството на счетоводителка и търговец. От малка съм упорита. Винаги търся възможности и довършвам започнатото. Като ученичка бях отличничка. Средното си образование завърших в гр. Оряхово, след което ме приеха специалност Акушерка в медицински колеж „Йорданка Филаретова”. Учех и работех едновременно. През 2006 г. завърших и започнах работа в болница Майчин Дом към I-ва АГ клиника в Операционен блок. От първия ден знаех, че това е моето призвание. Спомням си как се прибирах много уморена, но пълна с удовлетворение. Имах късмета и удоволствието да работя с колеги, които ме научиха на много. Ще бъда с вечна благодарност за това към тях.

После....

….после дойде време за промяна :)

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

В последното десетилетие новите технологии навлязоха и продължават да навлизат все повече в медицината и в нашата клиника ни се дава възможността и удоволствието да ги прилагаме в ежедневната ни работа. Този факт ме насърчава и мотивира да бъда винаги в "час" с новостите, за да бъда максимално полезна за нашите пациенти, които трябва да получат най-доброто.

Интереси, хоби, свободно време:

Обичам да пътувам и да виждам нови места. Обичам да танцувам, музиката е моята страст. В последните години ми доставя удоволствие да шия и да аплицирам разни неща върху дрехи. Обичам да се забавлявам с любимите ми хора. Обичам плажа, морето, хубавото вино, но не и канела :)

Не забравям, че...

*Всички сме преди всичко хора и след това сме акушерки, лекари, банкери...

*Не знаем какво ще се случи утре, дори не знаем какво ще се случи след 1 минута, защото за един миг може всичко да се промени. Защото сега се смеем, но е напълно възможно след 10 секунди да сме облени в сълзи. Това е животът. Забрави за вчера - минало е! Мисли за днес! И се радвай за всяко едно утре. Бъди благодарен за всеки един миг, прекаран с хората, които обичаш.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Защото в "Надежда" има Надежда....

Радвам се, че съм част от тази Надежда и приемам работата си като свое призвание!

« Обратно в екип