Новини

 • 19.02.2018
  За специалисти: курс "Доплерова сонография по време на бременността" в болница Надежда
  Всички Повече
 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Радослава Димитрова

акушерка

Чашата е винаги наполовина пълна....

...зад ъгъла винаги има още една възможност

Вярвай в това!

Здравейте,

Казвам се Радослава Стефанова Димитрова. Родена съм в гр.Оряхово в семейството на счетоводителка и търговец. От малка съм упорита. Винаги търся възможности и довършвам започнатото. Като ученичка бях отличничка. Средното си образование завърших в гр. Оряхово, след което ме приеха специалност Акушерка в медицински колеж „Йорданка Филаретова”. Учех и работех едновременно. През 2006 г. завърших и започнах работа в болница Майчин Дом към I-ва АГ клиника в Операционен блок. От първия ден знаех, че това е моето призвание. Спомням си как се прибирах много уморена, но пълна с удовлетворение. Имах късмета и удоволствието да работя с колеги, които ме научиха на много. Ще бъда с вечна благодарност за това към тях.

После....

….после дойде време за промяна :)

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

В последното десетилетие новите технологии навлязоха и продължават да навлизат все повече в медицината и в нашата клиника ни се дава възможността и удоволствието да ги прилагаме в ежедневната ни работа. Този факт ме насърчава и мотивира да бъда винаги в "час" с новостите, за да бъда максимално полезна за нашите пациенти, които трябва да получат най-доброто.

Интереси, хоби, свободно време:

Обичам да пътувам и да виждам нови места. Обичам да танцувам, музиката е моята страст. В последните години ми доставя удоволствие да шия и да аплицирам разни неща върху дрехи. Обичам да се забавлявам с любимите ми хора. Обичам плажа, морето, хубавото вино, но не и канела :)

Не забравям, че...

*Всички сме преди всичко хора и след това сме акушерки, лекари, банкери...

*Не знаем какво ще се случи утре, дори не знаем какво ще се случи след 1 минута, защото за един миг може всичко да се промени. Защото сега се смеем, но е напълно възможно след 10 секунди да сме облени в сълзи. Това е животът. Забрави за вчера - минало е! Мисли за днес! И се радвай за всяко едно утре. Бъди благодарен за всеки един миг, прекаран с хората, които обичаш.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Защото в "Надежда" има Надежда....

Радвам се, че съм част от тази Надежда и приемам работата си като свое призвание!

« Обратно в екип