Новини

 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече
 • 14.01.2020
  СЕДМИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 13.01.2020
  ЗА ПЪРВИТЕ СЕДЕМ - СЕДЕМ СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪКА ОТ БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Радослава Димитрова

акушерка

Чашата е винаги наполовина пълна....

...зад ъгъла винаги има още една възможност

Вярвай в това!

Здравейте,

Казвам се Радослава Стефанова Димитрова. Родена съм в гр.Оряхово в семейството на счетоводителка и търговец. От малка съм упорита. Винаги търся възможности и довършвам започнатото. Като ученичка бях отличничка. Средното си образование завърших в гр. Оряхово, след което ме приеха специалност Акушерка в медицински колеж „Йорданка Филаретова”. Учех и работех едновременно. През 2006 г. завърших и започнах работа в болница Майчин Дом към I-ва АГ клиника в Операционен блок. От първия ден знаех, че това е моето призвание. Спомням си как се прибирах много уморена, но пълна с удовлетворение. Имах късмета и удоволствието да работя с колеги, които ме научиха на много. Ще бъда с вечна благодарност за това към тях.

После....

….после дойде време за промяна :)

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

В последното десетилетие новите технологии навлязоха и продължават да навлизат все повече в медицината и в нашата клиника ни се дава възможността и удоволствието да ги прилагаме в ежедневната ни работа. Този факт ме насърчава и мотивира да бъда винаги в "час" с новостите, за да бъда максимално полезна за нашите пациенти, които трябва да получат най-доброто.

Интереси, хоби, свободно време:

Обичам да пътувам и да виждам нови места. Обичам да танцувам, музиката е моята страст. В последните години ми доставя удоволствие да шия и да аплицирам разни неща върху дрехи. Обичам да се забавлявам с любимите ми хора. Обичам плажа, морето, хубавото вино, но не и канела :)

Не забравям, че...

*Всички сме преди всичко хора и след това сме акушерки, лекари, банкери...

*Не знаем какво ще се случи утре, дори не знаем какво ще се случи след 1 минута, защото за един миг може всичко да се промени. Защото сега се смеем, но е напълно възможно след 10 секунди да сме облени в сълзи. Това е животът. Забрави за вчера - минало е! Мисли за днес! И се радвай за всяко едно утре. Бъди благодарен за всеки един миг, прекаран с хората, които обичаш.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Защото в "Надежда" има Надежда....

Радвам се, че съм част от тази Надежда и приемам работата си като свое призвание!

« Обратно в екип