Новини

 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече
 • 14.01.2020
  СЕДМИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 13.01.2020
  ЗА ПЪРВИТЕ СЕДЕМ - СЕДЕМ СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪКА ОТ БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Павел Цонев

биолог

Здравейте,
казвам се Павел Александров Цонев, роден съм на 02.06.1983 г. в гр. Бургас (по душа Ямболия).
Образование:
97-02 г. Математическа гимназия „Атанас Радев” – гр. Ямбол
02-06 г. СУ „Св.Климент Охридски”, Биологически факултет, специалност „Молекулярна биология” - бакалавър
06-11 г. СУ „Св.Климент Охридски”, Биологически факултет, специалност „Биохимия” – магистър
Интереси:
История, наука, музика, спорт, риболов, срещи с приятели.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Човек никога не трябва да стои на едно място. Може и с малки стъпки, но човек не трябва да спира да се развива, защото в нашата професия така освен, че помагаме на себе си, ние даваме и по-големи възможности за успех на нашите пациенти. За тази цел посещаваме различни международни форуми и конгреси, както и курсове за обучение в престижни европейски научни центрове.

Интереси, хоби, свободно време:

Обичам да прекарвам малкото свободно време, което имам с най-близките си хора. Всяка такава минута е ценна и ми помага да продължа напред и в трудни моменти. Интересувам се от история, наука, български традиции и обичаи. Спортувам рядко, но много обичам да го правя. Когато имам възможност обичам да пътувам и да посещавам малко познати за масовия турист места.

Не забравям, че...

Не забравям думите на баща ми, че ако ще се захващам с нещо, по-добре да го свърша като хората или въобще да не го започвам. Харесва ми и мотото: първо работата, после удоволствието и се опитвам да го спазвам, но когато работата е и удоволствие това не се налага.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Харесва ми младия и амбициозен екип, приличащ на моменти на голямо семейство. Работата тук ми помага не само да приложа наученото в университета, но и да натрупам много нови и актуални знания и умения. Страхотно е и чувството, че помагаш на хората да сбъднат мечтата си.

« Обратно в екип