Новини

 • 13.07.2018
  Как да преборим вирусите през лятото - проф. Златко Кълвачев гостува на предаването "Часът на Милен Цветков"
  Всички Повече
 • 10.07.2018
  Поради ремонтни дейности входът от паркинга на ниво -1 е временно затворен
  Всички Повече
 • 03.07.2018
  За вътреутробната операция - екипът разказва пред камерите на bTV
  Всички Повече
 • 02.07.2018
  Д-р Чачева в предаването "Tази сутрин" на bTV
  Всички Повече
 • 29.06.2018
  Бебе беше спасено след вътреутробна операция при рядка форма на сиамски близнаци
  Всички Повече

Отделение "Неонатология" в "Надежда" - какво е важно да знаем

Д-р Детелина Стоичкова, ръководител на отделение "Неонатология" и доказан специалист с богат дългогодишен опит в грижата за най-малките пациенти - новородените, разказва защо отделението е с най-високото -III ниво на компетентност,и какъв е алгоритъмът на работа в него.

Вижте още »

Утре!

Вярвайте в утрешния ден, защото най-хубавото предстои.

Видео:NMedia

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Кристина Аспарухова

администратор

Здравейте!
Казвам се Кристина Робертова Аспарухова. Родена съм на 16.01.1988 г. в София. Благодарение на моето семейство изживях едно прекрасно детство, изпълнено с много игри, усмивки и пакости. Завърших средното си образование в столична гимназия. През 2011 г. завърших висше образование със специалност маркетинг и мениджмънт. Смело мога да кажа за себе си, че съм един усмихнат и позитивен човек, добър приятел и малко инат. Доказателство за това е моята зодия Козирог.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Не е достатъчно сутрин да се събудиш и просто да тръгнеш на работа. Трябва да обичаш това, което правиш, и да се интересуваш от него. Комбинацията от умения, които сме придобили с учене, плюс отговорност в действията и страстта, с която вършим работата си, ни правят наистина успешни.

Интереси, хоби, свободно време:

През свободното си време обичам да се виждам с близките си, да се забавлявам и, като всяка жена, обожавам шопинга. Също така обичам да се излежавам в леглото си до късно.

Не забравям, че...

Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтите си.

Защо избрах да работя в "Надежда":

За моя радост имах късмета да попадна в екипа на МБАЛ „Надежда“ и да стана част от един прекрасен и сплотен колектив, отдаден изцяло на работата си и сбъдването на много надежди.

« Обратно в екип