Новини

 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече
 • 29.01.2018
  Профилактични прегледи за рак на гърдата на символична цена в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Кристина Аспарухова

администратор

Здравейте!
Казвам се Кристина Робертова Аспарухова. Родена съм на 16.01.1988 г. в София. Благодарение на моето семейство изживях едно прекрасно детство, изпълнено с много игри, усмивки и пакости. Завърших средното си образование в столична гимназия. През 2011 г. завърших висше образование със специалност маркетинг и мениджмънт. Смело мога да кажа за себе си, че съм един усмихнат и позитивен човек, добър приятел и малко инат. Доказателство за това е моята зодия Козирог.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Не е достатъчно сутрин да се събудиш и просто да тръгнеш на работа. Трябва да обичаш това, което правиш, и да се интересуваш от него. Комбинацията от умения, които сме придобили с учене, плюс отговорност в действията и страстта, с която вършим работата си, ни правят наистина успешни.

Интереси, хоби, свободно време:

През свободното си време обичам да се виждам с близките си, да се забавлявам и, като всяка жена, обожавам шопинга. Също така обичам да се излежавам в леглото си до късно.

Не забравям, че...

Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтите си.

Защо избрах да работя в "Надежда":

За моя радост имах късмета да попадна в екипа на МБАЛ „Надежда“ и да стана част от един прекрасен и сплотен колектив, отдаден изцяло на работата си и сбъдването на много надежди.

« Обратно в екип