Новини

 • 18.02.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" УДЪЛЖАВА СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА СПЕЦИАЛИЗАНТИ ПО АГ И АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ...
  Всички Повече
 • 24.01.2020
  Ограничения в работата на "МБАЛ"Надежда" по повод обявената грипна епидемия за територита на София-град от 27. ...
  Всички Повече
 • 22.01.2020
  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С Д-Р СТАМЕНОВ НА МЕДИЦИНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЦЮРИХ, ШВЕЙЦАРИЯ
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  БУРЯ ОТ ЕМОЦИИ НА БАБИНДЕН В "НАДЕЖДА"
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Ивайло Рангелов

биолог

Здравейте.
Казвам се Ивайло Рангелов и съм роден на 27 март 1983 г. /зодия Овен – ако това ви интересува/. Завърших гимназия в София, като още след 7 клас се преместих в училище със засилено преподаване на биология и английски език. Естествено след като завърших училище, продължих обучението си по биология в СУ „Климент Охридски“, специалност биотехнологии. След завършване на бакалавърския курс се записах за магистратура по Генно и клетъчно инженерство. Смятам да продължавам да се развивам и занапред – в нашата о

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Живеем в ерата на информацията – заобиколени сме от огромно и непрекъснато увеличаващо се количество данни. Репродуктивните технологии, както повечето съвременни технологии, не правят изключение, всекидневно се бълват нови и не рядко противоречащи си открития. Все още знаем много малко за процесите, свързани с човешката репродукция – фоликуло и гаметогенеза, оплождане и най-вече имплантация. Ето защо е необходимо непрекъснато да си „сверяваме часовниците“ и да следим новостите в тази област. Няколко пъти годишно посещаваме едни от най-големите конгреси по човешка репродукция и ембриология. Това е и едно от нещата, които са в основата на нашия успех, като разбира се на първо място е екипната работа и непрекъснатото желание за нови знания и по-добро разбиране на процесите, отговорни за чудото живот.

Интереси, хоби, свободно време:

Интереси, хобита .... – все по-малко време остава за нещата извън професията. Най-общо мога да кажа, че се интересувам от нови технологии във всяка една област. Обичам да се занимавам с фотография /естествено и с графична обработка :–)/, четене на книги /обикновено две-три наведнъж, както и научнопопулярни списания/. Едно от любимите ми занимания е пътуването – посещаване на нови места, контакти с коренно различни хора и култури. По отношение на спортта – харесвам екстремните преживявания. От 3-4 години карам сноуборд и след края на целодневно спускане се чуствам зареден с енергия, въпреки умората.

Не забравям, че...

Съм човек.
В нашата професия сам си нищо – всички трябва да работим в екип и да не забравяме, че всеки един от нас е ценен и допринася за постигнатото на общата цел – повече бебета.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Защото ЦРЗ „Надежда“, начело с д-р Г.Стаменов, ми дава свобода да мисля и действам, защото се цени всеки един от екипа и му се вярва. И не на последно място – защото сме един от най-бързо развиващите се и напредничави центрове за репродуктивно здраве.

« Обратно в екип