Новини

 • 19.03.2018
  Нов специалист в сектор „Образна диагностика“ с насоченост профилактика и диагностика на заболяванията на млеч ...
  Всички Повече
 • 19.03.2018
  Възможност за консултация със специалист Детски нефролог в „Надежда“
  Всички Повече
 • 14.03.2018
  Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна
  Всички Повече
 • 14.03.2018
  Бебетата на "Надежда"
  Всички Повече
 • 13.03.2018
  Най-много бебета ин витро в България за 2017 г. са родени благодарение на екипа на ин витро център „Надежда“
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Юлия Златева

медицинска сестра

Здравейте! Казвам се Юлия Златева. Родена съм на 10.07.1973г в с.Бял Извор общ.Ардино. Висшето си образование завърших в Тракийски университет гр.Стара Загора със специалност медицинска сестра – общ профил. Работя по специалността 14 години. Професионалния се опит натрупах при много добри специалисти в Общински, Държавни и Частни болнични заведения като операционна медицинска сестра в различни сектори по Хирургия. От февруари 2013г. се присъединих към екипа на МБАЛ ”Надежда” като хирургична операционна сестра.Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Старая се да следя новостите в професията ни с цел непрекъснатото усъвършенстване на професионалната ми квалификация, постигане на висок професионализъм за нуждите на всекидневната ми работа и адекватната ми реакция при всяка оперативна дейност. Във всяко нещо се ръководя единствено от идеята да бъда максимално полезна и толерантна към пациентите, съобразно хуманните изисквания на професията ни.

Интереси, хоби, свободно време:

Проявявам интерес към художествена и научна литература. Обичам народна музика и народни танци. В малкото ми свободно време се отдавам на семейството.

Не забравям, че...

Не забравям, че съм медицински служител, родител, колега, приятел и ЧОВЕК.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Избрах да работя в МБАЛ”Надежда” защото:

1.Клиниката разполага с модерна апаратура.

2.Медицинските специалисти притежават висок професионализъм.

3.Възможност да усъвършенствам знанията и уменията си.

4.Обществения престиж на болницата.

« Обратно в екип