Новини

 • 20.09.2019
  Питай Надежда, еп. 35 НЕОНАТОЛОГИЯ - част II
  Всички Повече
 • 19.09.2019
  "Надежда пътува" отново във Видин в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми
  Всички Повече
 • 18.09.2019
  МИОМА И РЕПРОДУКТИВНА ХИРУРГИЯ (видео)
  Всички Повече
 • 16.09.2019
  Д-Р АНДРЕАС ТУРКОВ: МНОГО ЖЕНИ ИСКАТ ДЕТЕ В ТВЪРДЕ НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ, НО ВСЕ ОЩЕ ПРИРОДАТА Е ГОСПОДАР НА ВСИЧ ...
  Всички Повече
 • 14.09.2019
  10 УСПЕШНИ ОПЕРАЦИИ НА ЖИВО ЗА ПО-МАЛКО ОТ 24 ЧАСА В БОЛНИЦА „НАДЕЖДА“
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Христиана Царева

санитар

Здравейте, казвам се Христиана Царева. Родена съм в България, 1994 година през април. Имах удоволствието да израсна в Украйна първите си седем години. Вдъхновявам се от малките неща и обичам добротата в хората. Силно се впечатлявам от истинските човешки истории и обожавам да вдъхвам надежда на хората, дори и такива, които виждам за пръв път. Срамежлив човек съм, но често съм прегръщала непознати, които имат силна нужда от нечия прегръдка. Всеки път изтръпвам от важността на момента, когато в болницата се ражда ново човече, особено ако е чакано с години.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Човек няма как да се развива, ако не търси новото и не научава всеки ден по нещо. Медицината и апаратурата се обновяват непрекъснато. За да сме полезни на пациентите, трябва да сме „в час“ с тези промени.

Интереси, хоби, свободно време:

През свободното си време обожавам да чета купища книги, да се „разхождам“ в книжарниците и библиотеките (мога да прекарам часове там), да пиша разкази и стихотворения, да се наслаждавам на природата във всякакъв вид, да чета блогове, да пиша в моя собствен блог и да се занимавам с фотография (засега на любителско ниво). За малко да забравя и музиката. Обожавам да я слушам и да пея, въпреки че не мога.

Не забравям, че...

Трябва да има смисъл във всичко, което правя.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Наложи ми се да бъда пациент в болницата. Бях очарована от приветливия, уютен начин, по който изглежда, и грижовното обслужване на персонала. Исках да съм част от това.

« Обратно в екип