Новини

 • 19.03.2018
  Нов специалист в сектор „Образна диагностика“ с насоченост профилактика и диагностика на заболяванията на млеч ...
  Всички Повече
 • 19.03.2018
  Възможност за консултация със специалист Детски нефролог в „Надежда“
  Всички Повече
 • 14.03.2018
  Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна
  Всички Повече
 • 14.03.2018
  Бебетата на "Надежда"
  Всички Повече
 • 13.03.2018
  Най-много бебета ин витро в България за 2017 г. са родени благодарение на екипа на ин витро център „Надежда“
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Христиана Царева

санитар

Здравейте, казвам се Христиана Царева. Родена съм в България, 1994 година през април. Имах удоволствието да израсна в Украйна първите си седем години. Вдъхновявам се от малките неща и обичам добротата в хората. Силно се впечатлявам от истинските човешки истории и обожавам да вдъхвам надежда на хората, дори и такива, които виждам за пръв път. Срамежлив човек съм, но често съм прегръщала непознати, които имат силна нужда от нечия прегръдка. Всеки път изтръпвам от важността на момента, когато в болницата се ражда ново човече, особено ако е чакано с години.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Човек няма как да се развива, ако не търси новото и не научава всеки ден по нещо. Медицината и апаратурата се обновяват непрекъснато. За да сме полезни на пациентите, трябва да сме „в час“ с тези промени.

Интереси, хоби, свободно време:

През свободното си време обожавам да чета купища книги, да се „разхождам“ в книжарниците и библиотеките (мога да прекарам часове там), да пиша разкази и стихотворения, да се наслаждавам на природата във всякакъв вид, да чета блогове, да пиша в моя собствен блог и да се занимавам с фотография (засега на любителско ниво). За малко да забравя и музиката. Обожавам да я слушам и да пея, въпреки че не мога.

Не забравям, че...

Трябва да има смисъл във всичко, което правя.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Наложи ми се да бъда пациент в болницата. Бях очарована от приветливия, уютен начин, по който изглежда, и грижовното обслужване на персонала. Исках да съм част от това.

« Обратно в екип