Новини

 • 19.02.2018
  За специалисти: курс "Доплерова сонография по време на бременността" в болница Надежда
  Всички Повече
 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Елица Филипова

биолог

Здравейте и добре дошли в нашия екип. За мен е удоволствие да ви разкажа за себе си. Казвам се Елица Филипова. Родена съм на 08.08.1986 г. във Враца - град, разположен в Северозападна България, в подножието на Врачанския балкан.
Завърших природо-математическа гимназия в град Враца, с профил география и немски език.
Имах интерес към биологията и затова кандидатствах в Софийски университет.
През 2009 г. завърших бакалавърска степен и записах магистърска програма по Клетъчна биология и патология.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Нашият екип постоянно посещава конгреси по репродуктивна медицина. Целта ни е да обменяме опит и да научаваме последните новости в нашата сфера. Всичко това ни помага да сме конкурентноспособни с клиниките в Европа.

Интереси, хоби, свободно време:

Свободното си време прекарвам с любимите си хора. Обичам да се разхождам сред природата и да се наслаждавам на красотата.

Не забравям, че...

Най-прекрасните моменти в живота най-често идват без предупреждение.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Щастлива съм, че имам късмета да работя в клиника „Надежда“. Тук срещнах страхотни хора и професионалисти. Няма по-голяма награда от това, да видиш радостта в очите на хората, сбъднали своята голяма мечта.

« Обратно в екип