Новини

 • 14.09.2018
  Близнаци се родиха по естествен път на 11 септември в „Надежда“
  Всички Повече
 • 04.09.2018
  Болница "Надежда" обявява свободнo място за лекар специализант за специалност „Акушерство и гинекология“
  Всички Повече
 • 04.09.2018
  Нов лекар в отбора на „Надежда“. Д-р Диана Атанасова - специалист невролог ще консултира от 18 септември в наш ...
  Всички Повече
 • 31.08.2018
  Закрива се спешната телефонна линия на ин витро сектора в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече
 • 28.08.2018
  Бебе, родено в 25 г.с., беше спасено в болница "Надежда"
  Всички Повече

Отделение "Неонатология" в "Надежда" - какво е важно да знаем

Д-р Детелина Стоичкова, ръководител на отделение "Неонатология" и доказан специалист с богат дългогодишен опит в грижата за най-малките пациенти - новородените, разказва защо отделението е с най-високото -III ниво на компетентност,и какъв е алгоритъмът на работа в него.

Вижте още »

Утре!

Вярвайте в утрешния ден, защото най-хубавото предстои.

Видео:NMedia

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Елица Филипова

биолог

Здравейте и добре дошли в нашия екип. За мен е удоволствие да ви разкажа за себе си. Казвам се Елица Филипова. Родена съм на 08.08.1986 г. във Враца - град, разположен в Северозападна България, в подножието на Врачанския балкан.
Завърших природо-математическа гимназия в град Враца, с профил география и немски език.
Имах интерес към биологията и затова кандидатствах в Софийски университет.
През 2009 г. завърших бакалавърска степен и записах магистърска програма по Клетъчна биология и патология.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Нашият екип постоянно посещава конгреси по репродуктивна медицина. Целта ни е да обменяме опит и да научаваме последните новости в нашата сфера. Всичко това ни помага да сме конкурентноспособни с клиниките в Европа.

Интереси, хоби, свободно време:

Свободното си време прекарвам с любимите си хора. Обичам да се разхождам сред природата и да се наслаждавам на красотата.

Не забравям, че...

Най-прекрасните моменти в живота най-често идват без предупреждение.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Щастлива съм, че имам късмета да работя в клиника „Надежда“. Тук срещнах страхотни хора и професионалисти. Няма по-голяма награда от това, да видиш радостта в очите на хората, сбъднали своята голяма мечта.

« Обратно в екип