Новини

 • 23.01.2019
  Международен мини -симпозиум по репродуктивна хирургия в болница "Надежда" събра специалисти от цял свят
  Всички Повече
 • 22.01.2019
  Болница "Надежда" обявява две свободни места за лекари специализанти за специалност „Акушерство и гинекология“ ...
  Всички Повече
 • 22.01.2019
  Кампания за доброволно кръводаряване в болница "Надежда" на 25 януари 2019
  Всички Повече
 • 21.01.2019
  Честит професионален празник на всички акушер-гинеколози и акушерки
  Всички Повече
 • 21.01.2019
  Бабинден 2019 в болница "Надежда"
  Всички Повече

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Елисавета Първанова

технически секретар Информационен отдел

Родена съм в гр. Сливен, където съм завършила медицинския институт. От 1979 g. година живея и работя в гр.София. Имам стаж 36 години. Работила съм във Втора поликлиника в неврологичен кабинет, Първа градска болница - като реанимационна сестра в УНГ отделение, болница „Довериe“ - като ортопедична сестра, болница „Сердика“ и УМБАЛСМ „Пирогов“ - трета травматологична клиника.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Предизвикателствата на новото време, да не говорим за непрестанните промени в системата на здравеопазването налагат да съм в „час“ с новостите в професията ми.

Интереси, хоби, свободно време:

Свободното си време прекарвам в четене на книги и пътешествия. Завършила съм две нива на „Методът Силва“. Интересувам се от литература, филми и медитация.

Не забравям, че...

Не забравям, че човек е щастлив, когато прави хората щастливи.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Избрах да работя в болница „Надежда“,защото имам надежда, че проблемите в здравеопазването могат да бъдат решени точно тук.

« Обратно в екип