Новини

 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече
 • 14.01.2020
  СЕДМИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 13.01.2020
  ЗА ПЪРВИТЕ СЕДЕМ - СЕДЕМ СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪКА ОТ БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

д-р Мила Байчева

детски гастроентеролог

Здравейте. Казвам се Мила Байчева, родена съм на 08.09.1977 г. в гр. Добрич, където през 1996 г. завърших Езикова гимназия с изучаване на френски и английски език. От тогава е и силният ми интерес към чуждите езици и култури, литературата и книгите. Вярвам, че в съвременния свят хората сме свързани повече от всякога, и вероятно това повлия и на решението ми да стана лекар.

През 2003 г. завърших медицина в Медицински университет гр. София и от този момент животът ми е изцяло свързан с професията. Работя като педиатър от 15 години, като последователно придобих специалност по детски болести, а след това и по детска гастроентерология. По време на специализациите в България и в чужбина имах изключителни преподаватели и колеги, от които научих много, и всеки ден се старая да предавам наученото на по-младите.

Работя в областта на детската гастроентерология, хепатология и хранене повече от 10 години, като за периода 2014-17 в продължение на три години работих в Клиника по чернодробни заболявания към Детската болница в Бирмингам, както и като Детски гастроентеролог в Great Ormond Street Hospital for Children в Лондон, Великобритания. Научните ми интереси са в областта на чернодробните заболявания и трансплантация в детската възраст, възпалителните чревни заболявания, редките болести и др.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Медицината, и в частност детската гастроентерология, се развиват главоломно. Все по-достъпни и за България са редица съвременни методи на диагностика и лечение, а успехите в нашата област смея да кажа, че са на Европейско ниво.

Интереси, хоби, свободно време:

Опитвам се да прекарвам повече време със семейството. Обичам книгите и морето.

Не забравям, че...

Хората идват при лекаря, когато са най-уязвими. Наша огромна отговорност е да бъдем до тях и да им дадем най-доброто, на което сме способни. Както бихме искали да се отнесат и с нас, когато болестта ни повали.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Виждам експертност и екипност в работата. А пациентите наистина получават грижа и подкрепа в едни от най-трудните моменти в живота им.

« Обратно в екип